EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

06-06-2005 - Bouw nieuw hoofdkantoor EVO officieel van start

van start

Wethouder Emmens (Economische Zaken) van de gemeente Zoetermeer heeft vanmiddag de eerste paal geslagen voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van EVO.

Het nieuwe kantoorpand wordt in september 2006 in gebruik genomen. Het project is ontwikkeld door architectenbureau Hendrik Rijnsburger en de realisatie vindt plaats door Slavenburgâs Bouwbedrijven B.V. en Steegman Installatiebedrijven B.V.

Het nieuwe hoofdkantoor komt in het bedrijventerrein Rokkeveen-Oost en wordt een opvallende landmark aan de Oostweg en de toekomstige provinciale weg naar Rotterdam en Delft.

Wethouder Bé Emmens, gemeente Zoetermeer: âHet nieuwe hoofdkantoor gaat zeker bijdragen aan de herkenbaarheid van EVO. We zijn er als gemeente trots op dat EVO haar activiteiten binnen Zoetermeer continueert en zelfs verder uitbreidt.â

Algemeen directeur Dick van den Broek Humphreij: âEVO is een vereniging van, voor en door ondernemers. Al meer dan 65 jaar bieden wij onze leden belangenbehartiging, advies op maat en logistieke opleidingen. Met enige trots trekken we die lijn nu door naar de toekomst. Ons nieuwe pand speelt door zijn ontwerp helemaal in op de eisen die een vereniging met 30.000 leden anno 2005 stelt: een open, snelle en adequate informatie-uitwisseling. Een stimulerende, centraal gelegen ontmoetingsplaats voor leden, werknemers en relaties. Met moderne, flexibele en praktische werkplekken. Bovendien biedt het gebouw plaats aan een hypermodern opleidingscentrum en EVO-Hogeschool. Daar worden volgens de laatste inzichten alle relevante logistieke opleidingen gegeven. Van heftruckchauffeur tot expert gevaarlijke stoffen, van magazijn- en import/exportspecialisten tot de topopleiding manager customs and trade affairs.â