Politie Amsterdam-Amstelland

Getuigen gezocht: woningoverval Aalsmeer

6-6-2005. Maandagochtend rond kwart over vier vond in Aalsmeer-Oost een mislukte woningoverval plaats. Drie gemaskerde mannen drongen een woning binnen en bedreigden het aanwezige gezin. Getuigen of mensen die informatie hebbben over dit misdrijf wordt verzocht te bellen met: 0900-8844.
Gewonde bij steekpartij: verdachte gepakt
6-6-2005. Zaterdagavond rond halfelf raakte een 16-jarige jongen zwaargewond bij een steekpartij. Hij verkeert niet in levensgevaar. De vermoedelijke dader van het incident werd gearresteerd. Autobrand Burgemeester Hogguerstraat
getuigen gezocht
6-6-2005. In de nacht van zondag op maandag rond twee uur raakten vijf auto' s beschadigd op de Burgemeester Hogguerstraat toen één auto vlam vatte, nagenoeg uitbranddde en het vuur oversloeg. Omstanders hoorden voordat de auto in brand vloog een harde knal. De wijkteamrecherche van bureau Lodewijk van Deijsselstraat vraagt getuigen die iets verdachts hebben gezien voorafgaande aan de autobrand zich te melden via: 0900-8844.
Gevaarlijke situatie door speelgoedpistool
6-6-2005. Zondagmiddag arresteerde de politie twee jongens van 12 en 17 jaar die in het bezit waren van een zeer goed gelijkend neppistool. Getuigen hadden de twee in een bushokje zien zitten met een wapen.