Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

NEDERLAND EN TURKIJE: ZANG EN VRIENDSCHAP

Haarlem, 31 maart 2005

Geachte heer/mevrouw,

Corendon, dé Turkijespecialist met haar hoofdkantoor in Haarlem, laat u genieten van de oudheden van Istanbul en het zangtalent van Haarlem tijdens een bijzonder concert. Het motto: Nederland en Turkije: Zang en Vriendschap.

Koninklijk mannenkoor
Het Koninklijk, Haarlems mannenkoor 'Zang & Vriendschap' - bestaande uit 50 mannen - viert dit jaar haar 175e verjaardag! Als onderdeel van de festiviteiten rondom dit jubileum treedt 'Zang & Vriendschap' op dinsdag 7 juni op in de Aya Irene, een prachtige kerk uit de zesde eeuw, in het hart van Istanbul, normaal gesproken gesloten voor publiek. Naast liefhebbers zijn tevens de Commissaris van de Koningin, vertegenwoordigers van de Nederlandse en Turkse regering en de burgemeesters van Haarlem en Istanbul uitgenodigd.

Wereldprimeur
Prof. Dr. Machiel Kiel verzorgt de opening en inleiding van dit concert. Als directeur van het Historisch Archeologisch Instituut Istanbul weet hij veel over de kerk en haar geschiedenis - zoveel zelfs dat hij iets vertelt betreffende de geschiedenis van de kerk dat tot dusver onbekend was. Een wereldprimeur!

Datum Locatie
Dinsdag 7 juni Aya Irene
Van 20.15 uur tot 22.00 uur Istanbul

Programma
20.15 - 20.30 uur Inleiding verzorgt door Prof. Dr. Machiel Kiel 20.30 - 21.05 uur Optreden Turks koor Istanbul Erkekler Korosu 21.15 - 21.50 uur Optreden Zang en Vriendschap
21.50 - 22.00 uur Gezamenlijk optreden koren met het bekende Turkse liedje Uskadar Katibim.

Aanmelden
Wilt u bij dit bijzondere concert aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via bijgevoegd antwoordformulier. Corendon verzorgt naast de toegang voor het concert tevens vluchten en overnachtingen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen, aarzel dan niet contact op te nemen met Karin Rus bij USP PR & Communicatie via telefoon 020 42 32 882 of e-mail naar Karin@usp.nl.

Met vriendelijke groet,

Corendon Vliegvakanties Zie ook www.corendon.nl
Atilay Uslu en www.zangenvriendschap.nl

---- --