Time : 10:41:57 AM
Date : Tuesday, May 24, 2005
Sender Name: Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid

BOA en bloemen voor winnende bouwbedrijven

FVB Limburg reikt de BOA (Bouw Opleidings Award) uit op 7 juni 2005 aan vier Limburgse bouwbedrijven

Op 7 juni worden vier Limburgse bouwbedrijven beloond voor hun inspanningen op het gebied van opleiding door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid Limburg. De uitreiking vindt plaats in de Limburghal in Genk. Alle genomineerden worden in de bloemetjes gezet. De vier winnende bedrijven ontvangen naast de award een aankoopcheque van ¤500 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Aan deze uitreiking is een jobbeurs met laatstejaarsleerlingen bouw gekoppeld.

BOA voor kleine en grote bedrijven
Vier Limburgse bouwbedrijven ontvangen de BOA voor hun verwezenlijkingen op het gebied van opleiding in de bouwsector. De bouwbedrijven werden voor deze award opgesplitst in vier categorieën naar gelang de grootte van het bedrijf, meer bepaald het aantal arbeiders dat ze in dienst hebben. In de eerste categorie zitten bedrijven met 0 tot 5 arbeiders in dienst, in de tweede categorie 6 tot 10, in de derde categorie 11 tot 50 en in de vierde categorie bedrijven met meer dan 50 arbeiders in dienst. Zo vallen zowel kleine als grote bedrijven in de prijzen.

Bouwbedrijven in de bloemetjes
Alle genomineerden voor alle categorieën worden die avond extra in de bloemetjes gezet. Per categorie zijn er 5 genomineerde bouwbedrijven.

De winnaar per categorie krijgt naast de BOA tevens een aankoopcheque van ¤500 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Bouwjongere zkt werkgever in de bouwsector
Aan de uitreiking is een jobbeurs met laatstejaarsleerlingen bouw gekoppeld. Deze jongeren hebben op 9 maart deelgenomen aan het VCA examen in de Kinepolis Hasselt. Zij ontvangen op 7 juni hun attest. Op de jobbeurs kunnen jongeren die op zoek zijn naar een job in de bouwsector reeds de eerste kennismakende contacten leggen met potentiële werkgevers.

Contactpersoon:
Monique Hens - Regiomanager FVB Limburg
monique.hens@fvbffc.be
T:011/30.12.42
GSM: 0479/29.66.76

Programma
18.30u - Jobbeurs met laatstejaarsleerlingen bouw
20.00u - Onthaal
20.30u - Gastspreker Herman Konings
Thema: "Motivatie van personeel"
21.00u - Uitreiking
Aansluitend receptie

URL: http://www.debouw.be
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL