Gemeente Schiedam


Commissie Wonen en Groen vergadert

Op dinsdag 7 juni 2005, aanvang 20.00 uur, Stadserfcomplex, Aleidazaal, Stadserf 1, Schiedam.

De vergadering is openbaar. Voorzitter is het raadslid de heer H. Hofland.

Onderwerpen op de agenda zijn onder meer:

Presentatie Wijkontwikkelingsmaatschappij Groenoord. (WOG)

Ter vergadering wordt een presentatie gegeven over de stand van zaken van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Groenoord. (WOG)

Presentatie grote Woontest.

Onder 12.000 bewoners in de Stadsregio Rotterdam is een onderzoek gehouden over hun woonbeleving.

Aan de hand van de inmiddels verschenen rapportage worden de resultaten van dit onderzoek toegelicht door de directeur van Woonplus, mevr. van Dreven.

Samenwerkingsovereenkomst Toernooiveld. (Slachthuisbuurt)

Aan de commissie wordt voorgesteld in te stemmen met de Samenwerkingsovereenkomst Toernooiveld en met het opzetten van een v.o.f Toernooiveld voor de uitvoering van het project Toernooiveld.

10e wijziging Bouwverordening.

Aan de commissie wordt voorgesteld de 10e wijziging van de Bouwverordening vast te stellen.

Standaarduitbreidingen Sveafors.

Aan de commissie wordt voorgesteld de standaarduitbreidingen voor de woningtypes Balder, Thor, Odin en Freija in Sveaparken deelplan Sveafors als uitwerking van de nota Architectuur & Welstand 2004 (welstandsparagraaf Sveaparken) vast te stellen.

De vergaderstukken liggen ter inzage bij het Gemeentelijk Informatiepunt in de Stadswinkel. De complete agenda kunt u vinden op

www.schiedam.nl
nspreken bij agendapunten is in de regel mogelijk, echter niet bij het verslag en de voortgangslijst. Ook is er een rondvraag voor het publiek, waarin zaken aan de orde kunnen worden gesteld die niet op de agenda staan maar wel tot het werkterrein van de commissie behoren.

Informatie bij dhr. H.C. Jansson, tel.: 010-2465434, e-mail: hc.jansson@schiedam.nl, secretaris van de commissie Wonen en Groen.