Jamai wint Nashuatec Musical Award voor Aanstormend Talent


07.06.2005 / 10:29 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Nashuatec

Jamai Loman wint Nashuatec Musical Award voor Aanstormend Talent Studiebeurs van 10.000 euro voor jonge musicalster

Den Bosch, 7 juni 2005. Gisterenavond tijdens de zesde editie van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala werd de Nashuatec Musical Award voor Aanstormend Talent uitgereikt aan Jamai Loman. Hij ontvangt deze prijs voor zijn rol in de musical Hello Dolly! In het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater werd deze aanmoedigingsprijs van 10.000 euro voor het tweede jaar toegekend aan een jong talent. Nashuatec stelt de studiebeurs voor het tweede jaar beschikbaar om een positieve bijdrage te leveren aan jong talent in de musicalwereld en hen een extra kans te geven om hun talent optimaal te ontplooien.

Afgelopen jaar was Celine Purcell de gelukkige winnares van deze studiebeurs. Het geldbedrag heeft zij besteed aan de aanschaf van een piano (nodig voor begeleiding van auditie- en studiemateriaal) en het inhuren van een vocal coach die haar begeleidt in het ontwikkelen van haar zang op zowel klassiek gebied als het lichte genre.

Cultuursponsoring is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van Nashuatec. Het komend seizoen 2005-2006 is de onderneming hoofdsponsor van de musicals Beauty and the Beast en Annie.

Over Nashuatec/NRG

NRG Group Benelux is leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenbeheer (printers, copiers en documentensoftware) binnen organisaties onder de merknamen Nashuatec, NRG en Rex-Rotary. De hoofdkantoren van NRG Group Benelux zijn gevestigd in Brussel en Den Bosch. NRG Group Benelux is onderdeel van het wereldwijde Ricoh concern.