Gemeente Oirschot

Bestemmingsplannen

Vaststelling bestemmingsplan

Betreft: besluit tot vaststellen wijzigingsplan "Kom Middelbeers, wijzigingsplan 2004-1, Hoogdijk 14"

Plaats: Hoogdijk 14 te Middelbeers

Aanvrager: de heer Timmermans

Aanvullende informatie: het college van burgemeester en wethouders heeft bij besluit van 24 mei 2005 het wijzigingsplan "Kom Middelbeers, wijzigingsplan 2004-1, Hoogdijk 14" vastgesteld. Een deel van de woonbestemming van het perceel Hoogdijk 14 is daarbij omgezet in de bestemming "Bedrijven en kantoren". Het wijzigingsplan biedt daarmee de planologische basis voor de voorgenomen vestiging van een ambachtelijke smederij annex kleinschalig metaalbewerkingsbedrijf aan Hoogdijk 14 te Middelbeers.

Inzage- en beroepstermijn: het wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 8 juni 2005 gedurende 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden ingevolge artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht tegen het vaststellingsbesluit een schriftelijk, gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot, postbus 11, 5688 ZG te Oirschot.

Inwerkingtreding: het wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de bezwaartermijn, indien niet tijdig bezwaar wordt aangetekend. Indien wel tijdig een bezwaarschrift wordt ontvangen, treedt het wijzigingsplan in werking na het verstrijken van de termijn van beroep tegen de beslissing op bezwaar, indien binnen die termijn géén beroep is ingesteld en tevens geen voorlopige voorziening ex artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) is ingediend bij de voorzitter van de Raad van State. In het laatste geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.