Gemeente Boxmeer


Autobandenactie Brabant-Noord verlengd

Deelnemende gemeenten zijn Bernheze, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Heusden, Mill, Maasdonk, Landerd, Lith, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Veghel. De autobanden worden opgehaald vanaf begin juni tot november 2005. Het RMB coördineert de actie.

Aanmelden
Hebt u een agrarisch bedrijf en hebt u autobanden op uw terrein liggen die u niet meer gebruikt? Wilt u ervan af, maar zag u op tegen de kosten en het geregel? Dan is dit nu uw kans om op een gemakkelijke en goedkope manier van uw oude banden af te komen. Het gaat om autobanden, maart ook om tractor-, truck- en loaderbanden. U kunt zich nog aanmelden voor deze actie tot 20 juni 2005 bij het RMB. Aanmelden kan door het insturen van het inschrijfformulier. Indien u dat niet hebt ontvangen kunt u het aanvragen bij het RMB. Contactpersonen zijn Yvonne Keuskamp (0485-338362) en Heidy Heuvelsland (0485-338356). U kunt bij het RMB ook informatie krijgen over de prijzen.

Inzamelen
Het bedrijf dat de autobanden gaat inzamelen is Van den Hoogen Internationaal transportbedrijf banden - rubberrecycling uit Veldhoven. Dit bedrijf heeft inmiddels ervaring opgedaan met deze actie. Vanaf 6 juni kunnen de autobanden worden opgehaald. Na uw aanmelding neemt Van den Hoogen contact met u op om een afspraak te maken. De afvalkosten zijn voor rekening van het bedrijf. U ontvangt ter plekke een factuur. Onder 100,- graag contant betalen, boven 100,- contante betaling, telebankieren of een bankoverschrijving meegeven aan de chauffeur.

Meer informatie over de autobandenactie 2005 bij uw gemeente, het RMB en afvalinzamelaar Van den Hoogen Internationaal transportbedrijf banden - rubberrecycling uit Veldhoven.