BedrijfsautoRAI

07-06-2005

Peugeot Partner Pro: scherp geprijsd basismodel

Het gamma van de Peugeot Partner Bedrijfsauto wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw basismodel, de Partner Pro. Met een consumentenadviesprijs van EUR. 9.680,- exclusief BTW en BPM is de nieuwe Partner Pro 1.9D een scherpe aanbieding, waarnaar vanuit de zakelijke markt veel vraag zal komen.

De Partner Pro wordt uitsluitend geleverd met de bekende 51 kW (70pk)
1.9 dieselmotor en is standaard uitgerust met onder andere stuurbekrachtiging, bestuurdersairbag, follow-me home verlichting en een geluidssignaal voor eventueel nog brandende verlichting. Optioneel te verkrijgen zijn zaken als ABS, een zijschuifdeur rechts of een zogenoemde girafon, een handig dakluikje voor het meenemen van extra lange voorwerpen.

De Partner Pro koppelt comfort en vermogen aan gunstige exploitatiekosten. De hoge zit voor gemakkelijk in- en uitstappen, een laadruimte van maar liefst 3 m³ en een laadvermogen van ruim 600 kg, is voor veel ondernemers een doorslaggevende reden om voor de Partner te kiezen.

De Partner Bedrijfsauto is een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. Sinds de lancering in het najaar van 1996 werden er hier namelijk al ruim 36.000 stuks geregistreerd. En daarmee is de Peugeot Partner is van de meest succesvolle lichte bedrijfsautos in Nederland.

De Partner Pro is nu te koop en de eerste autos worden vanaf medio juli geleverd. Tegen die tijd zal de auto ook te zien zijn bij Peugeot Experience Bedrijfsautos in Breukelen aan de A2. Peugeot Lease hanteert voor de Partner Pro tijdelijk een extra aantrekkelijk tarief van EUR 89,- excl. per maand op basis van financial lease.