Politie Zuid-Holland-Zuid

07/06 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

07-06-2005 - Persberichten District II

HUISELIJK GEWELD
PAPENDRECHT De politie heeft maandagavond 6 juni in een woning aan de Staringlaan een 33-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn 28-jarige ex-vriendin meerdere keren hebben bedreigd en mishandeld. Op maandagavond 6 juni stapte het slachtoffer naar de politie nadat zij weer was bedreigd en mishandeld. In het ziekenhuis constateerde een arts diverse zware kneuzingen. De man is ingesloten.

TEVEEL GEDRONKEN
GORINCHEM De politie heeft in de nacht van dinsdag 7 juni een 36-jarige man uit Gorinchem aangehouden op de Godfried Bomanslaan. De man werd door de politie aangehouden in verband met een alcoholcontrole. De man blies ver boven de streep (580 ugl) en kreeg een rijverbod van 6 uur. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

AUTODIEF ALSNOG GESNAPT
PAPENDRECHT De politie heeft in de vroege morgen van dinsdag 7 juni een 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden die in een gestolen auto reed. Surveillerende agenten zagen de gestolen auto met hoge snelheid in de wijk Craijensteijn in Sliedrecht rijden. Na een tijdje gepost te hebben, kreeg de politie een telefoontje van de beveiliging op bedrijventerrein Nijverwaard dat de auto daar was gesignaleerd. De bestuurder was volgens de beveiliger de A15 opgereden richting Rotterdam. De politie ging er achter aan en wist de auto klem te rijden op de N3. De brug stond namelijk open. In de auto van de man trof de politie twee gestolen autoradios aan. Ook werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man werd ingesloten.