Ingezonden persbericht


Laren, 7 juni 2005

NIEUWE MEDEWERKERS COMMUNICATIE BIJ TALPA TV

Talpa TV heeft haar communicatieafdeling versterkt met drie nieuwe krachten.

David de Vries (31) is per 17 mei voor een periode van drie maanden in dienst getreden als projectmanager voor de komende najaarspresentatie op 27 juni van de nieuwe televisiezender. Daar wordt meer duidelijk over de programmering.

(T) 035-5333420

david.de.vries@talpa.tv

Maarten van Rooijen (31) is 23 mei begonnen op de afdeling communicatie in de functie van persvoorlichter. Maarten studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam waar hij afstudeerde in de richting Media en Entertainment. Hiervoor was hij vier jaar lang werkzaam als redacteur televisie bij ondermeer Rene Stokvis Producties, Endemol en Orange Factory.

(T) 035-5333424

maarten.van.rooijen@talpa.tv

Caroline Broeder (27) is vanaf 1 juni werkzaam als coördinator marketingcommunicatie. Hiervoor was zij vier jaar werkzaam voor SBS Broadcasting waarvan anderhalf jaar in dezelfde functie als zij nu vervult.

(T) 035-5333425

caroline.broeder@talpa.tv

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken en het Nederlandse televisiestation Talpa, dat vanaf augustus gaat uitzenden. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.


---

Bijlage:

Foto: David de Vries

Foto: Maarten van Rooijen

Foto: Caroline Broeder