Stad Utrecht, 11.45 uur

Utrecht 07-06-2005 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Gewapende overval

UTRECHT Maandagmiddag vond een gewapende overval plaats op een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg.

Een medewerker van het bedrijf wilde omstreeks 13.35 uur geld gaan afstorten bij een bank aan de Amstrerdamsestraatweg. Op het moment dat de man naar buiten wilde lopen werd hij in de hal door een onbekende man tegen de grond gewerkt en werd de tas met geld afhandig gemaakt.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht noord, tel.: 0900 88 44.

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Atoomweg vond maandagmiddag een aanrijding plaats tussen een auto en een motorfiets. De motorrijder raakte hierbij gewond.

Omstreeks 13.30 uur reed een 51-jarige man uit De Meern met zijn auto over de Plutoniumweg en wilde ter hoogte van de kruising met de Atoomweg linksaf richting Utrecht. Hierbij zag hij een motorrijder over het hoofd. De 31-jarige motorrijder uit Nieuwersluis kon niet op tijd remmen en botste tegen de linker zijkant van de auto.

Door de aanrijding raakte de 31-jarige man gewond en moest met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht worden gebracht. De Regionale Verkeersdienst onderzoekt de aanrijding.

Winkeldief aangehouden

UTRECHT De politie heeft maandagavond een man aangehouden voor het stelen van goederen in een winkel aan de Hindersteinlaan.

Een medewerker van een winkel aan de Hindersteinlaan zag omstreeks 17.20 uur een man goederen meenemen zonder deze eerst af te rekenen bij de kassa. De 45-jarige dief uit Eindhoven werd aangehouden en overgedragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie. De man werd voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Tijdens de fouillering kwam er nog en groot mes onder de kleding van de verdachte vandaan.