AutoRai

Print

Twynstra Gudde kiest voor Toyota Prius

(7-6-2005)
Duurzaam ondernemen wint steeds meer terrein want én de overheid én het bedrijfsleven zien het belang hiervan in. Met de Toyota Prius kiest Twynstra Gudde ook voor activiteiten die een concrete invulling geven op het gebied van duurzaam ondernemen zoals de mobiliteit van de adviseurs en de managers.

Al eerder kregen zij de beschikking over een NS-Business Card naast hun lease auto. Het leasepakket uitbreiden met milieuvriendelijke auto's is dus een logische vervolgstap.

Op initiatief van Twynstra Gudde is er een gesprek met de distributeur van Toyota, Louwman & Parqui B.V., en leasemaatschappij Athlon Car Lease over de inzet van milieuvriendelijke lease auto's geweest. Beide partijen waren direct enthousiast om mee te werken aan dit initiatief. Toyota is een voorloper in de ontwikkeling van hybride auto's met de Toyota Prius (Auto van het Jaar 2005). Athlon Car Lease ziet een toename in de vraag naar mogelijkheden voor verantwoord ondernemen en wil als leasebedrijf hier graag in meegaan.

De eerste auto's voor Twynstra Gudde zijn er al. Voor de gebruikers zijn er speciale kortingsregelingen en een ander voordeel is dat er voor de Toyota Prius geen BPM verschuldigd is. Dit betekent een lagere fiscale bijtelling voor de medewerker.