Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

07-06-2005
Ruimtelijke Ordening

Vrijstellingsverzoek (ex artikel 19 lid 1 WRO)
Vanaf 8 juni 2005 liggen onderstaande verzoeken ter inzage. U kunt uw zienswijze tot 6 juli 2005 bekend maken aan het college.
* Stichting Rekreatiecentra Ameland, om vrijstelling van het bestemmingsplan t.b.v. toeristisch kamperen op een gedeelte van de 'centrale duinzone' op camping Roosdunen;

* B.G. Manje, Strandweg 2 te Ballum, voor het bouwen van een woning op het perceel aan de Hollumerweg te Ballum, kadastraal bekend gemeente Ballum, sectie G, nummer 619 en sectie H, nummer 570.

Voorbereidingsbesluit ex artikel 21 WRO)
Het besluit met bijbehorende kaarten ligt vanaf 8 juni 2005 ter inzage in het gemeentehuis en treedt op deze datum in werking. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad van gemeente Ameland. Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Wel kunnen belanghebbenden een verzoek om schorsing of een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden (sector Bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Aan het indienen van dat verzoek zijn kosten verbonden.
Er wordt een bestemmingsplan voorbereid voor:

* het plangebied van het bestemmingsplan Roosdunen.
---

© 2002 Gemeente Ameland