PERSBERICHT - 2005-06-07

2-LAND-Project

Nu ook golfvakanties voor beginners in 2-LAND

Een golfparcours voor ieder niveau: voortaan kan men in 2-LAND zijn hart ophalen met sportief bewegen in combinatie met totale ontspanning. Het toeristische project verzorgt weekeinden en vakantiedagen vol afwis-seling in de unieke natuur van het Nederlands-Duitse grensgebied.

7.6.2005

2-LAND-Project:

Nu ook golfvakanties voor beginners in 2-LAND

Arcen Een golfparcours voor ieder niveau: voortaan kan men in 2-LAND zijn hart ophalen met sportief bewe-gen in combinatie met totale ontspanning. Het toeristische project verzorgt weekeinden en vakantiedagen vol afwisseling in de unieke natuur van het Nederlands-Duitse grensgebied.

Zo biedt vier-sterren-hotel t Veerhuis in Broekhuizen een romantische blik op de Maas. Vanuit dit hotel bezoekt men het golfparcours in het park van golfclub Haus Bey in het Duitse Nettetal, waar de beginneling de eerste kneep-jes van het vak bijgebracht krijgt door een golfleraar. Maar ook ervaren golfers kunnen zich hier de hele dag hun hobby toewijden. Ter compensatie van deze sportieve ac-tiviteiten staat de volgende dag ontspannen verwennerij op het programma tijdens een bezoek aan het Thermaal-bad in Arcen.

Wellness wordt ook met hoofdletters geschreven bij de golfvakantie in het vier-sterren-hotel Novotel Krefeld. De recreant kan de golfstick laten swingen in de golfclub van Elfrath. Bijzonder aantrekkelijk, want het gebied van deze golfclub ligt pal naast het hotel. En wat te denken van een verwenarrangement de volgende dag bij een bezoekje aan het Saunapark van Dijk in Lomm inclusief rugmassa-ge of gezichtsbehandeling.

Deze en andere arrangementen met paardrijden, steden-trips of fietsrondreizen vindt u terug in de actuele 2-LAND-catalogus ,,Korte Vakanties 2005. De prijzen van deze korte uitstapjes zijn afhankelijk van aanbod en duur.

Voor boekingen, meer informatie of brochures met arran-gementen in 2-LAND, kan men terecht op telefoonnum-mer 077-4733055, www.2-LAND.nl of mailen naar info@2-LAND.nl . Via internet kan de gewenste reis per muisklik gereserveerd worden.