Politie Zeeland


---


Z-3158-2005 Rijbewijs ingevorderd

Op de Sint Annastraat in Sluis is maandagavond rond 21.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 41-jarige automobilist uit Denderhoutem (B).
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een dagvaarding uitgereikt.


Z-3159-2005 Rijden onder invloed

Op de Kloostergang in Hulst is dinsdag rond 01.15 uur een 41-jarige automobilist uit die gemeente aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


Z-3160-2005 Rijbewijs ingevorderd

In Westdorpe is dinsdag net na middernacht het rijbewijs ingevorderd van een 48-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.
Uit een blaastest bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna de automobilist is aangehouden. Het rijbewijs van de 48-jarige man is ingevorderd waarna hij met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid werd gesteld.


Z-3161-2005 Auto-inbraken in Kloosterzande

In Kloosterzande is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in vier geparkeerde auto's.
In alle gevallen werd de geluidsapparatuur uit de auto weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


W-3162-2005 Inbraak kantine sportvereniging

In Oost-Souburg is tussen maandagavond 22.00 uur en middernacht ingebroken in de kantine van een sportvereniging.
Voor zover bekend zijn uit de kantine geen goederen ontvreemd. Braakschade is onbekend.


O-3163-2005 Poging inbraak bedrijfspand

Aan de Anthony Fokkerstraat in Goes is dinsdag tussen 02.15 uur en 02.30 uur geprobeerd in te breken in een bedrijfspand.
Vermoedelijk is de inbreker hierbij gestoord want er is niemand in het pand geweest.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland