Ingezonden persbericht


Tim bakens en marc teloh in 'studio de graafschap'

Graafschapspeler Tim Bakens en Marc Teloh (producer WK Productions) zijn donderdag 16 juni 2005 te gast in het live-radioprogramma 'Studio De Graafschap'. Het programma is te beluisteren van 20.00 uur tot 21.00 uur.

'Studio De Graafschap' is het nieuwste programma van het Achterhoekse radiostation Optimaal FM. In een uur durende live-uitzending praat presentator Vidal Horjus met twee gasten over het wel en wee van de Doetinchemse eredivisionist.

Het programma wordt drie keer per maand op donderdagavond uitgezonden van 20.00 tot 21.00 uur. De eerste donderdag van de maand staat bij Optimaal FM in het teken van de live-uitzending van de Achterhoekse Hart Show.

Vanuit de studio in Wehl (thuishaven Optimaal FM) zal in 'Studio De Graafschap' alles worden besproken op het gebied van voetbal en natuurlijk vooral over De Graafschap. Gasten die worden uitgenodigd zijn spelers, bestuursleden en leden van de technische staf van De Graafschap. Verder zal een tweede gast zijn of haar visie geven over De Graafschap.

Optimaal FM is in de Achterhoek in de ether te ontvangen via 94.7 FM. Ook kan men via internet meeluisteren: www.optimaal.fm (klik op LIVE Radio).

De uitzending van 'Studio De Graafschap' van donderdag 16 juni 2005 is de laatste uitzending van dit seizoen. Tijdens de zomerstop is er geen 'Studio De Graafschap'.

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met:

Vidal Horjus
Tel: (06) 50 28 43 00
E-mail: vidal@vidalhorjus.nl

Adres studio Optimaal FM:
Didamseweg 24
7031 AM Wehl
Tel: (0314) 65 23 45

KIJK OOK OP: WWW.OPTIMAAL.FM

---- --