Time : 1:56:01 PM
Date : Tuesday, June 07, 2005
Sender Name: New Europartners bvba

Persbericht :

Deens design rugzak met mp3 speler

Simpak uit Denemarken ontwikkelde als eerste een design rugzak met geïntegreerde Mp3 speler.

"Embedded technology"waar kleding , tassen en andere producten versmolten worden met moderne technologie , winnen momenteel steeds meer terrein . Het Deense bedrijf SIMPAK lanceert een design rugzak met een volledig geïntegreerde Mp3 speler.

"We ontwierpen onze tassen zodanig dat ze een jong muziekliefhebbend publiek aanspreken zoals schoolgaande jeugd, skateboarders, mountainbikers, skiërs enz. Maar onze tassen zijn natuurlijk ook ontworpen om elke vorm van transport aangenamer te maken ." zegt Bjarne Petersen, Managing Director van Simpak Europe.

Rugzak met een docking station .

Na de MP3 speler rechtstreeks in de ingebouwde docking station van de rugzak te klikken, steekt de gebruiker de geïntegreerde koptelefoonoortjes in zijn/haar oren en zet het muzieksysteem aan via een ingebouwd controle paneel in de schouderriem. "Wij ontwierpen een flexibel , multifunctioneel product dat in de eerste plaats muziek bezorgt aan gebruikers terwijl ze zich verplaatsen .Wij hebben er echter zorg voor gedragen dat zowel de rugzak als de MP3 speler afzonderlijk kunnen gebruikt worden ," voegt Petersen eraan toe .

Ontworpen door een Deense designer .

Simpak ontwierp zijn rugzakken concept omdat het onbegrijpelijk leek waarom zo veel tassen en rugzakken niet te onderscheiden zijn van elkaar.
"Modische kleding volgt moderne trends dus waarom zouden rugzakken dit ook niet doen?
Wij zijn van menig van wel , vandaar vroegen we Deens Designer Linn C.Faber, afgestudeerd aan de Deense design school, om verschillende nieuwe ontwerpen te creëren die uit de massa zouden springen. Dit leidde tot computertassen in trendy kleuren, ergonomische gevormde rugzakken en rugzakken met ingebouwde MP3 spelers," zegt Bjarne Petersen, die tevens bekendmaakt dat reeds verschillende nieuwe producten in het vooruitzicht zijn.

10 jaar garantie

De MP3 speler is vervaardigd uit aluminium en voorzien van een 256MB RAM geheugen. Het kan ongeveer 60 liedjes opslaan, FM radio ontvangen , dienst doen als dictafoon en is voorzien van een lithium batterij die vele uren muziek kan verzorgen. De rugzak is gemaakt uit duurzaam polyester en Simpak voorziet een 10-jarige garantie op de rugzak zelf .De garantie op de MP3 speler en de elektronische
onderdelen is overeenkomstig met de Europese normen.

Beschikbaarheid

Alle modellen zullen verkrijgbaar zijn vanaf 01/06/2005 in België en Nederland, De ST-versies (met MP3) vanaf 15/06/2005.

Info, foto's en verdeler Benelux :

Voor info en verdeling in de Benelux, contacteer New Europartners bvba Aarschot België
Tel.+32 (0)16 699 018
Fax +32(0)16 253471
mail europartners@skynet.be

of off. site DK : www.simpak.com
Verantwoordelijke Benelux Frank Tegenbos

Persmateriaal : ftp://ftp.simpak.com, username en password verkrijgbaar op aanvraag .

URL: http://www.simpak.com
http://europartners@skynet.be