Ingezonden persbericht


Hilversum, 07 juni 2005

Veronica Radioschool vestigt zich op het Media Park

In het Audiocentrum - pand met een roemrucht radioverleden - op het Media Park in Hilversum is met ingang van 1 juni jongstleden de Veronica Radioschool gevestigd.

Vanaf eind augustus zullen 24 uitverkoren jongeren een jaar lang een opleiding 'commerciële radio maken' volgen. De deelnemers kunnen zich specialiseren als dj, technicus, samensteller, producent of redacteur.

Het Audiocentrum leent zich prima voor deze schoolse activiteiten omdat Kink FM hier ook is gevestigd en de benodigde technische ruimten zoals studio en spreekcel reeds aanwezig zijn. Een aantal medewerkers van Kink FM zal aan de Radioschool doceren.

Jongeren van 16 tot 25 jaar oud die niet tot de jaarlijkse groep van 24 behoren, kunnen zich op elk gewenst moment aanmelden als lid van de Veronica Radioschool en deelnemen aan een 'on line cursus' radiomaken, inclusief excursies naar commerciële radiostations.

Het Audiocentrum huisvest onder meer het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Kink FM, productiebedrijf Double 2 en de Radio Nieuws Centrale.

TCN Property Projects
TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije. TCN is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van de ontwikkeling en het management van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. Dit resulteert in een verbeterde omgeving, toegespitst op de wensen en behoeften van de eindgebruikers. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 medewerkers.