Ingezonden persbericht


Persbericht: Post-Master voor HRD-ers groot succes

'De kunst van het werken met perspectieven'

Nijmegen, 7 juni 2005. Op 8 juni a.s. gaat de Post-Master Leren, Ontwikkelen & Veranderen voor het eerst van start. De opleiding is een initiatief van een uniek samenwerkingsverband tussen de Universiteit Utrecht, ABK Radboud Universiteit Nijmegen, de Baak, CIBIT Adviseurs|Opleiders en Twynstra Gudde.

Succesvol veranderen
De opleiding, op post-academisch niveau, duurt 1 jaar en is bedoeld voor veranderaars die zoeken naar wegen, interventies en mogelijkheden om organisaties te verbeteren, vanuit de visie dat organisaties een eigen dynamiek hebben. Om succesvol te veranderen moet je leren die dynamiek te onderkennen en erop aansluiten. Aan de post-master ligt een normatieve visie op organisaties en organisatie-ontwikkeling ten grondslag.

Dat de opleiding in een behoefte voorziet blijkt uit het feit dat zich in korte tijd 18 deelnemers aanmeldden uit verschillende organisaties en bedrijven, waaronder Philips, KLM, Corus, NOS, DSM, verschillende ministeries en gemeenten. Gedurende een intensief jaar zullen de deelnemers in 7 meerdaagse workshops de lerende en veranderende organisatie onder de loep nemen, begeleid door docenten als o.a. prof.dr. Leon de Caluwé, prof.dr. Michiel Schoemaker, prof.dr. Robert-Jan Simons en drs. Rob van der Spek.

Meer informatie
Meer informatie over de opleiding, die jaarlijks van start gaat en plaatsvindt in Driebergen is te vinden op www.lerenontwikkelenveranderen.nl

------



Ingezonden persbericht