Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


07 juni 2005


Apeldoorn - Jongelui verdacht van vernieling


Na een inbraakmelding dinsdagnacht (07-06) rond 02.15 uur, trof de politie op het dak van een hotel aan de Loolaan vier mannen aan. Er bleek een ruit vernield. De jonge mannen, Apeldoorners in de leeftijd van 22-28 jaar, werden aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.


Apeldoorn - Aanrijding onder invloed


Een 49-jarige automobiliste uit Apeldoorn reed maandagavond rond 18.15 uur op de Voltastraat frontaal op de geparkeerde auto van een 46-jarige automobilist uit Ede waardoor het voertuig tegen een aldaar staande container schoof. De bestuurster bleek onder invloed van alcohol en blies een promillage van 1,48. Haar rijbewijs werd ingenomen en een proces-verbaal werd opgemaakt. Beide auto's raakten beschadigd.


Apeldoorn - Man en vrouw verdacht van drugsdeal


De politie heeft op maandag (06-06) rond 17.45 uur een 31 jarige vrouw uit Apeldoorn en een 51 jaar man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het handelen in harddrugs. Ze werden in een auto gesignaleerd op een parkeerplaats aan de Molenstraat in het centrum van Apeldoorn en konden even later op de Sluisoordlaan worden aangehouden. In de auto trof de politie naast de nodige gebruikersvoorwerpen ongeveer 25 gram harddrugs aan. De drugs zijn in beslag genomen. Beiden werden voor nader onderzoek ingesloten.


Apeldoorn - Diefstal auto


Op maandag (06-06) vond er tussen 18.30-20.30 uur vanaf de parkeerplaats Brinkpark aan de Brinklaan diefstal van een auto plaats. Het betreft een VW Golf, kleur groen, kenteken RD-90-ZF.


Hoenderloo - Inbrekers overlopen


Op dinsdag (07-06) werd er rond 03.00 uur ingebroken in een vakantiewoning aan de Migge-
lenbergweg. De daders kwamen op onbekende wijze binnen. De bewoners werden wakker door gestommel en gepraat in de gang. Toen ze een kijkje namen ontdekten ze de diefstal van drie jassen welke later buiten de woning werden teruggevonden. Uit de jassen werden onder meer geld en een giropas ontvreemd. De inbrekers werden niet meer gesignaleerd.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --