Provincie Limburg

BizBoomer 2005: Igor Stel van Entertrain uit Susteren Igor Stel uit Susteren is vandaag (maandag 6 juni) met zijn bedrijf

Entertrain uitverkozen tot BizBoomer 2005. Voor Igor is ondernemen emotie, creativiteit en heel veel werk. Zijn bedrijf bestaat uit entertainment voor jong en oud, action and events en attractie-verhuur. Martin Eurlings maakte vandaag in de feestzaal van het Gouvernement de winnaar bekend en overhandigde Igor symbolisch de sleutels van de Bizboomer Smart Forfour. Met deze auto heeft het BizBoomerZ panel de afgelopen maanden door Limburg gereisd om alle genomineerden te interviewen en te filmen.

Bizboomer Igor Stelt De vakjury over Entertrain: U voelt de tijdgeest haarfijn aan en speelt naadloos in op de behoefte aan entertainment, vertier & ontspanning, met name richting een jeugdige doelgroep. Wat ook bijzonder is: u biedt een zeer breed spectrum aan. Kortom, we hebben hier te maken met een jonge onderneming die een breed gevarieerd publiek op maat weet te bedienen.
We geven u als advies om vooral enthousiast te blijven doorgaan, maar besef tegelijkertijd dat u niet alle consumenten van dienst kunt zijn. Daarnaast heeft Entertrain 134 van de 1000 stemmen via internet van het publiek gekregen.

BizBoomerZ is een serie van dertien uitzendingen over jonge zelfstandige ondernemers. Aan de serie van dertien zogenaamde infomercials is een competitie verbonden. Jonge zelfstandige ondernemers presenteren zichzelf, vertellen wat hen heeft aangezet om een eigen bedrijf te starten en hoe leuk het is. Met deze serie wil de Provincie Limburg ook andere jongeren stimuleren om zelfstandig ondernemerschap te overwegen. Ondernemerschap biedt jongeren een kans om toe te treden tot de arbeidsmarkt. De infomercials waren van maart tot en met mei 2005 in commerciële zendtijd te zien op TV Limburg en L1. Vandaag maandag 6 juni om 17.00 uur werd de prijswinnaar bekend gemaakt.

7-6-2005 08:26