Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

KINK FM ZOEKT DE NIEUWE TOPJOURNALIST

Hilversum, 7 juni 2005

KINK FM biedt nieuw journalistiek talent de kans zich te bewijzen als topinterviewer. Binnenkort mag één aanstormend talent in het programma Oeverloos een interview afnemen, met een zelf gekozen persoon. Dit mag een artiest zijn, maar ook iemand uit de wereld van kunst, politiek, sport, media of een andere richting.

Voorwaarde is dat de interviewer lid is van de Veronica Radioschool. Leden kunnen zich sinds deze week aanmelden voor een interview via www.veronicaradioschool.nl of www.kinkfm.com. Lid worden van de Veronica Radioschool kan eveneens via www.veronicaradioschool.nl. De leden moeten wel bij hun aanmelding vertellen welke persoon ze zouden willen interviewen en waarom. Bovendien moeten er alvast enkele vragen worden verzonnen die eventueel kunnen worden gesteld tijdens het interview.

Uiteindelijk zal KINK FM één kandidaat uitkiezen. Die persoon mag in het KINK FM-programma Oeverloos zijn of haar idool interviewen, samen met presentator Leon Verdonschot. Oeverloos wordt iedere zondagmiddag uitgezonden op KINK FM, tussen 12 en 14 uur. Leon Verdonschot interviewt wekelijks gasten uit de wereld van muziek, literatuur, kunst en politiek.

KINK FM is overal in Nederland via de kabel te beluisteren en wereldwijd via internet en satelliet (digitaal). Check http://www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900-300 1900.