Politie Zeeland


---


O-3175-2005 Verkeersongeval met letsel, Goes

Omstreeks 15.10 uur vanmiddag heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Ringbaan West in Goes.
Bij dit ongeval is een vrouw in een invalidenwagen gewond geraakt aan haar been. De vrouw, een 56-jarige Goese, reed over de Westerstraat in Goes en reed, terwijl het verkeerslicht rood licht aangaf, toch het kruispunt op. Hierdoor veroorzaakte zij een aanrijding met een 65-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. De vrouw raakte gewond aan haar been. Zij is niet in het ziekenhuis opgenomen.


Z-3176-2005 Vernieling in Westdorpe

Op de Graaf Jansdijk in Westdorpe is een monument geplaatst waarin een zon verwerkt is.
Tussen 3 juni 15.00 uur en vandaag 06.45 uur is het monument vernield. Er is een gedeelte van de zon weggenomen. De waarde van het monument is niet bekend.


O-3177-2005 Vernieling auto, Zierikzee

Op de Weg naar de Val is een geparkeerd staande auto bekrast.
Met een scherp voorwerp werd de auto, tussen 07.30 en 16.30 uur gisteren, bekrast. Een schadebedrag is niet bekend.

Z -3178-2005 Diefstal uit auto, Terneuzen
Op de Tractaatweg was vandaag, tussen 14.30 en 14.50 uur een man aan het werk.
Hij had zijn tas in een, niet afgesloten, auto laten liggen. Toen hij bij de auto terug kwam bleek de tas te zijn weggenomen. In de tas zaten persoonlijke papieren en medicijnen (aspirine en een middel tegen lactose).


W-3179-2005 Onder invloed, Middelburg

Een 22-jarige Middelburgse bromfietser is vanmiddag betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, op zijn brommer, over de Kanaaldijk, toen hij werd betrapt door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring. Ook kon hij nog een bekeuring in ontvangst nemen voor het rijden op een onverzekerde brommer en voor het niet rijden op de rijbaan.


Z-3180-2005 Diefstal uit auto, Kloosterzande

Tussen maandag 18.00 uur en dinsdagmorgen 08.00 uur is ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond in de Trompstraat in Kloosterzande.
Het slot van de auto werd geforceerd en uit de auto werd de radio weggenomen.
Ook in een auto die geparkeerd stond op de Zandehof in Kloosterzande is ingebroken. De vermoedelijke tijd waartussen is ingebroken is 21.00 uur gisteravond en 07.15 uur vanmorgen. Ook hier werd het slot geforceerd en de radio weggenomen.


O-3181-2005 Vernieling auto, Goes

Op de Statenhof in Goes is tussen gisteravond 21.00 uur en vanmorgen 07.45 uur een personenauto vernield.
De auto werd bekrast, een schadebedrag is nog niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.