Nederlandse Politiebond


Protestactie in Goes op woensdag 8 juni

Gepubliceerd: woensdag 01 juni 2005.

Op woensdag 8 juni krijgt minister Remkes alvast een voorproefje op de Blauwe Bele- gering. Hij bezoekt dan een conferentie van de Nederlandse Vereniging van Gemeenten (VNG) in de Zeelandhallen in Goes. Bij zijn aankomst zal hij worden opgewacht door een massale hoeveelheid politieambtena- ren, die hem op niet mis te verstane wijze hun woede en teleurstelling over zijn beleid onder de neus zullen wrijven.

Ook voor deze actie roepen wij alle beschikbare collega's op gebruik te maken van de georgani- seerde bussen en op woensdagochtend 8 juni (in hun vrije tijd) naar Zeeland te komen! De eerste klap is een daalder waard. Laten we zorgen dat Remkes in één keer begrijpt hoe heet de soep dit keer gegeten wordt als hij zijn plannen niet wijzigt!

Neem contact op met (een lid van) het RAC in uw korps en meld u aan als Goesganger. U krijgt dan gelijk meer informatie over de verrassingen die we die ochtend voor de minister in petto hebben. Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 01 06 2005 NPB