Gemeente Almere

Ondernemers bedrijventerrein Poldervlak ontmoeten elkaar op 9 juni

Na het succes van de eerste ondernemersbijeenkomsten Buren ontmoeten Buren houdt de gemeente Almere op donderdag 9 juni een bijeenkomst speciaal voor de ondernemers van bedrijventerrein Poldervlak. Gastheer is de firma Henstyle.

Het doel van de bijeenkomsten is om de ondernemers kennis te laten maken met hun naaste buren en ook met vertegenwoordigers van de afdeling Economische Zaken, de bedrijfskring (VBA), het WTC en de Kamer van Koophandel. Na een welkom door de wethouder Halbesma van Economische Zaken en door het bedrijf dat als gastheer optreed kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje visitekaartjes uitwisselen.

Buren ontmoeten buren
Eind 2004 startte de gemeente met de eerste bijeenkomst, getiteld 'Buren ontmoeten Buren'. Inmiddels hebben er drie bijeenkomsten plaatsgevonden voor de bedrijventerreinen Sallandsekant & Het Atelier, Hollandsekant en Frezersplaats. De gemeente Almere hecht veel belang aan goede relaties met gevestigde bedrijven. Het initiatief van de gemeente om ondernemersbijeenkomsten te organiseren is door ondernemers zo goed ontvangen dat in de toekomst meer bijeenkomsten zullen volgen. De eerstvolgende bijeenkomst is op 9 juni voor de ondernemers op Poldervlak.

Aanmelden en informatie
Mocht u als ondernemer op Poldervlak gevestigd zijn en nog geen uitnodiging hebben ontvangen of algemene informatie willen krijgen over 'Buren-ontmoeten-Buren' dan kunt u contact opnemen met de gemeente Almere, afdeling Economische Zaken, mw. L. de Vroede, telefoon 036-5399498 of email ldvroede@almere.nl.