Ingezonden persbericht


Easynet Marketing Partner van Hockeyclub Amsterdam

Toegang tot internet voor bezoekers en leden hockeyclub

Amsterdam, 9 juni 2005 - Easynet, de Europese telecomprovider met een eigen breedbandnetwerk, is voor meerdere jaren Marketing Partner van Hockeyclub Amsterdam (AH&BC). Deze hockeyclub is al jaren op het hoogste niveau actief, zowel landelijk als Europees, en won onlangs de Europacup 1. Easynet stelt bezoekers en leden van de hockeyclub in staat internet te gebruiken via een breedbandverbinding. Niet alleen in het clubhuis, maar ook draadloos op de rest van het terrein.

"Wij steunen graag een professionele club als AH&BC", aldus Arno Schikker, Marketing Manager van Easynet. "Hockeyclub Amsterdam gaat vooruitstrevend te werk, niet alleen op het veld, maar ook in zakelijk opzicht. De club is continu gefocust en volgt de ontwikkelingen op de voet. Voor Easynet is dat niet anders. Of het nu gaat om topsport of business, eigenschappen als ervaring, techniek, toewijding en focus zijn van essentieel belang om succesvol te opereren."

Arjen Berendsen, Managing Director van Easynet, en voorzitter Jons Hensel van Hockeyclub Amsterdam, tekenden de sponsorovereenkomst afgelopen woensdag vóór de play-off-wedstrijd die de dames van Amsterdam speelden tegen Den Bosch in de strijd om het landskampioenschap.

Over Easynet
Easynet is een pan-Europese telecom-provider met een eigen breedbandnetwerk, die zich uitsluitend richt op de zakelijke markt. Als gedreven en pragmatische provider is Easynet erop gericht specifieke klantwensen te vertalen naar flexibele oplossingen. Opgericht in 1994 in Engeland en in 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange, is Easynet uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in acht landen in Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België, Zwitserland en Nederland). Dankzij het uiterst moderne IP-netwerk en de expertise van meer dan 1.100 medewerkers is Easynet in staat op zowel nationale als Europese basis bedrijven te voorzien van diensten voor breedbanddatacommunicatie, -telefonie, -hosting en -security. Easynet Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft 200 medewerkers.