Politie Twente

Vanmorgen hebben wij onderstaand persbericht verzonden:

Doorgereden na aanrijding met letsel Een bestuurder van een rood 45-km autootje gaat er vandoor nadat hij/zij een fietser heeft aangereden
Deurningen
Woensdagmiddag 8 juni omstreeks 14.30 uur reed een bestuurder van een rood 45-km autootje vanuit de uitrit van het tuincentrum het fietspad van de Vliegveldweg in Deurningen op. Hij liet hierbij een 60-jarige man uit Hengelo, die op het fietspad fietste, niet voorgaan.Tussen beiden ontstond een aanrijding, waarbij de 60-jarige man ten val kwam en gewond raakte. Hij werd met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van het 45-km autootje reed door zonder zijn/haar identiteit kenbaar te maken.
De politie vraagt deze bestuurder zich alsnog te melden op het politiebureau. Hij/zij kan ook telefonisch contact opnemen via het nummer 0900-8844. De politie komt ook graag in contact met andere getuigen. (05-070543)

De bestuurder van het 45-km voertuig (oftewel een brommobiel) heeft zich inmiddels bij de politie gemeld. Het gaat hierbij om een 21-jarige vrouw uit Hengelo. Zij had voordat zij vertrok nog wel contact met het slachtoffer gehad maar moest in verband met een medische behandeling met spoed naar huis. Er was dus geen sprake van een opzettelijke doorrijding.

Wij verzoeken u de berichtgeving als zodanig aan te passen. Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Ageeth Doldersum