Ingezonden persbericht

Contest 'dichtgetiktste studentensite van het jaar"

UTRECHT, 20050609 -- Deze zomer zal er gestreden worden om de titel 'dichtgetiktste studentensite van het jaar'. In vier categorieën zullen er tien kanshebbers worden geselecteerd die in aanmerking komen voor deze titel. Via een online poll kunnen de bezoekers hun stem laten gelden!


De redactie van Waarde Leden en Husk zullen de sites ook beoordelen en zij letten vooral op de volgende punten:

*design
*creativiteit
*eigen identiteit
*professionaliteit

Een jaar lang mogen de winnaars zich de 'dichtgetiktste studentensite van het jaar' noemen. Husk stelt per categorie een reischeque ter waarde van 100 euro ter beschikking. Alle gezelschappen die op Waarde Leden staan maken kans om genomineerd te worden. In week 25 zullen alle kanshebbers bekend worden gemaakt en is het mogelijk om op je favoriete gezelschappen te stemmen. Eind juli zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

www.waardeleden.nl/contest


Meer over Waarde Leden
Waarde Leden, opgezet in 2003, is het startpunt voor studenten die lid zijn van een studentenvereniging. Met honderden links naar jaarclubs, disputen, verticalen, studentenhuizen, studieverenigingen en studentenverenigingen is Waarde Leden het compleetste overzicht van Nederlandse studentengezelschappen. Sinds deze zomer is het mogelijk om via 'Waarde Leden Travel' vakanties te boeken. Voor een studentenprijs kunnen 'dichtgetikte vakanties' worden geboekt naar Italië, Kreta, Kroatië, Spanje en Turkije. Ideaal voor een vakantie met je jaarclub, dispuut of huis! 'Waarde Leden Travel' is powered by Husk.

www.waardeleden.nl
www.waardeleden.nl/travel


Meer over Husk
Husk is een zelfstandige reisorganisatie die vanaf 1998 zomer- en winterreizen organiseert voor jongeren en studenten. Husk is begonnen als betaalbare wintersportaanbieder in Frankrijk en begeeft zich nu tevens op de zomermarkt. De reizen worden enkel rechtstreeks aan de consument verkocht, via Internet en telefoon. De tussenschakel, het reisbureau, wordt op deze manier uitgeschakeld wat weer een direct voordeel oplevert tot wel 25% op de reissom. De charme van Husk komt voort uit betaalbare reizen in combinatie met leuke excursies en activiteiten voor jongeren en studenten.

www.husk.nl




Ingezonden persbericht