Ingezonden persbericht


Press release

Date
12 mei 2005
Subject
Univé / Foppe de Haan

Foppe de Haan columnist op Univé website

NeXXt 2005

Op de website www.unive.nl zal bondscoach Foppe de Haan in de aanloop naar en tijdens het FIFA WK voetbal tot 20 exclusief enkele columns publiceren. Ook organiseert Univé diverse prijsvragen waarmee ruim 150 toegangskaarten te winnen zijn. Univé Verzekeringen is event sponsor van het FIFA WK voetbal tot 20 jaar dat van 10 juni tot en met 2 juli in Nederland wordt gehouden. Onder andere via haar website wil de verzekeraar aandacht vestigen op dit aanstaande voetbalfeest.

In zijn eerste column op www.unive.nl blikt De Haan vooruit op het komende toernooi. "Het wordt niet eenvoudig om een goed resultaat te behalen, maar onmogelijk wordt het niet. Het thuisvoordeel uitbuiten en geloven in jezelf, dat is van belang. Bovendien zijn dit jaar diverse spelers goed doorgebroken en hebben veel internationale ervaring opgedaan", aldus de coach.

Gratis toegangskaarten

Tot en met begin juli kunnen bezoekers van de website toegangskaarten winnen voor onder andere wedstrijden van het Nederlands elftal, de kwartfinales, halve finales en de finale. Hiervoor moeten bezoekers enkele kennisvragen beantwoorden of de juiste halve finalisten voorspellen.

Op www.unive.nl kunnen voetballiefhebbers naast de exclusieve columns en de prijsvragen ook allerlei wetenswaardigheden over het toernooi nalezen, zoals informatie over de speelsteden, het speelschema en de laatste nieuwtjes over het WK.

Regionale betrokkenheid

Univé ziet in deze sponsoring een prima gelegenheid om haar naamsbekendheid verder te vergroten. Het evenement kent een grote belangstelling. De wedstrijden worden gespeeld in regio's waar veel Univé-klanten wonen en Univé-kantoren gevestigd zijn. De Onderlingen kunnen in hun eigen regio hun nabijheid en betrokkenheid bij hun leden via acties extra benadrukken. Gezien het talentvolle deelnemersveld én de relatie die dit toernooi heeft met SOS Kinderdorpen, beschouwt Univé het FIFA WK voetbal tot 20 als een evenement met oog voor de toekomst.

Univé Verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar en behoort tot de middelgrote verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Zij werkt zonder winstoogmerk. Univé biedt brand-, zorg-, schade- en levensverzekeringen tegen concurrerende premies en heeft een verzekeringsrelatie met ruim 1,3 miljoen verzekerden. In totaal telt Univé circa 3.100 medewerkers. Ongeveer 1.600 daarvan zijn werkzaam bij de vestigingen in Alkmaar, Assen, Heerlen en Zwolle; circa 1.500 bij de 35 aangesloten Onderlingen verspreid over 150 vestigingen in Nederland.