Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TALENT EVENT
VRIJDAG 10 JUNI
DALTON DEN HAAG

Veel animo voor Talent Event

Nog één week te gaan en het barst los: het TALENT EVENT. Op vrijdag 10 juni zal het Dalton Den Haag aan de Aronskelkweg zinderen van muzikaal talent. Vanaf vier uur in de middag tot elf uur 's avonds zijn er optredens van jonge Haagse bands en workshops, clinics, discussies, demonstraties en presentaties. Voor iedereen die meer wil weten over hoe mensen muziek maken en hoe de muziekbizz werkt.

Wethouders jureren en openen
Liefst twee Haagse wethouders zullen bij het TALENT EVENT aanwezig zijn om te onderstrepen hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor aanstormend Haags talent.

Wethouder Else van Dijk-Staats (Cultuur) is 's middags juryvoorzitter tijdens de finale van het Juice, Gravel, DoLL, The Icons, Celine & Luella en So What. Wij hebben de bands al gehoord en hebben het sterke vermoeden dat er weleens een nieuwe Haagse topband bij kan zitten... Mis dit debuut dus niet!

Compleet programma voor iedere muzikant
Het avondprogramma dat volgepakt is met ruim 40 workshops, discussies en presentaties, zal om 18.45 uur officieel worden geopend door wethouder Pierre Heijnen (Onderwijs). Aan dit onderdeel van het Talent Event (19.00-22.00 uur) wordt meegewerkt door alle Haagse instellingen op het gebied van popmuziek en een groot aantal landelijke organisaties en artiesten, waaronder rapper Def Rhymz, zanger Ro Krom (OLaBOLA, ex-Gotcha), zanger Bazz (VanKatoen), talentscout Henkjan Smits (bekend van de Idols-jury), drummer/percussionist Winston Scholsberg en drummer Hans Eijkenaar (Anouk-band).

Slotoptreden
De avond zal vanaf 22.00 uur feestelijk worden afgesloten met een spetterend optreden van New Groove Habits.

Voor het volledige programma van TALENT EVENT verwijzen wij graag naar onze uitgebreide website: http://www.talentevent.nl