PERSBERICHT - 2005-06-08

Goed bezette AutoSlaap Trein vanaf 10 juni naar het zuiden

Zodra je instapt, ben je op vakantie!

Delft, 8 juni 2005 - Dit jaar rijdt de populaire AutoSlaap Trein van het Delftse EuroExpress-Trein-Charter (EETC) wederom naar populaire bestemmingen in Frankrijk en Italië. Het hotel op rails vertrekt vanaf aanstaande vrijdag 10 juni richting Avignon en Bologna. Tot 2 september is het elke vrijdag mogelijk om met de trein snel, veilig, comfortabel en milieubewust naar het zuiden te reizen. Tevens wordt er dit jaar vanaf 26 juni en tot 7 augustus elke zondag een extra trein ingezet naar Narbonne.

Lekker ontspannen
Als je instapt ben je op vakantie. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de Ardennen en Noord-Frankrijk aan de passagiers voorbij. Daarna lekker slapen in één van de standaard of luxe coupé's. s'Ochtends ontbijten in de plaats van bestemming. Meestal is het dan niet erg ver meer naar de uiteindelijke vakantiebestemming. Zo brengen iedere week vele honderden vakantiegangers hun eerste vakantiedag door.

Zonder files
Wie op vakantie gaat naar het zuiden van Frankrijk, noord Spanje of Italië maar een hekel heeft aan de kilometerslange files maakt met de AutoSlaap Trein, die veel weg heeft van een hotel op rails, een goede keuze.
Bij aankomst in Avignon is het bijvoorbeeld nog maar 190 kilometer naar Fréjus in de Provence. Bologna in Italië ligt ook centraal. Vanuit die plaats ben je bijvoorbeeld na 180 km al bij het populaire Garda Meer of na 210 km in het mondaine Milaan. Vanuit de nieuwe bestemming Narbonne is het nog maar twee uurtjes naar Barcelona of Toulouse.
Dat is pas vakantie vieren!

Belangstelling
Euro-Express Trein Charters (EETC) is verheugd met de grote belangstelling die er ook dit seizoen weer is voor de nachttreinen. Voor een aantal weekenden is het nog mogelijk om met flinke korting te reizen. Wie wil profiteren van deze aanbieding kijkt op de website www.autoslaaptrein.nl Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar en er geldt natuurlijk vol = vol.