Binnensticht 09.30 uur

Utrecht 10-06-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Heler aangehouden

ZEIST Donderdagmiddag omstreeks 17.45 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Zeist staande gehouden bij het winkelcentrum De Clomp omdat hij zonder helm op een bromfiets reed. Na inspectie van de bromfiets bleek met het verzekeringsplaatje geknoeid te zijn en is de jongen aangehouden op verdenking van heling. De bromfiets is in beslag genomen.

Scooterbestuurder onder invloed

DRIEBERGENRIJSSENBURG Donderdagavond omstreeks 19.30 uur heeft de politie een 53-jarige man uit Zeist aangehouden op de Hoofdstraat omdat hij onder invloed van alcohol op zijn scooter reed. Uit de ademanalyse bleek de man 635 ug/l in zijn lichaam te hebben waarop zijn rijbewijs is ingevorderd.

Woninginbrekers aangehouden

DRIEBERGENRIJSSENBURG In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de W. Banninglaan. De politie kreeg omstreeks 02.00 uur de melding van de verdachte situatie. Bij de woning aangekomen werden de mannen in de tuin aangetroffen en aan de woning werden inbraaksporen ontdekt. De mannen, 24 en 35 jaar uit Lelystad, werden aangehouden en zijn geboeid naar het politiebureau gebracht. Daar bleek het om twee veelplegers uit de regio Flevoland te gaan.

Automobilist onder invloed

BILTHOVEN In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie omstreeks 02.00 uur een 25-jarige automobilist uit Bilthoven aangehouden op de Julianalaan in verband met rijden onder invloed van alcohol. De man viel op door zijn hoge snelheid en het negeren van een gesloten verklaring. Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek hij 665 ug/l in zijn lichaam te hebben waarop zijn rijbewijs is ingevorderd.