FloraHolland


FloraZON inspireert haar internationale klanten

VENLO (10 juni 2005) - Cash & carry-centrum FloraZON bracht onlangs zomer- en zeeinspiraties in haar centrum. Ruim veertig Nederlandse, Duitse en Belgische bloemisten namen deel aan een unieke workshop met als titel 'zomer- en zeeinspiraties'. Twee Belgische arrangeurs namen de bloemisten mee op een reis in de wereld van decoratie. Zij gaven praktische tips over het creëren van een uniek commercieel arrangement.

De bloemisten waren enthousiast over de getoonde mogelijkheden. Toch wist iedere bloemist nog op eigen wijze iets unieks aan de creatie toe te voegen. Geïnspireerd door de creativiteit en vakmanschap van de eigen collega's werden er unieke bloemkunstwerken gemaakt. Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog lange tijd nagepraat over de arrangementen.

Internationaal geshowd
Naar verwachting zullen we zowel in Nederland, Duitsland en België bijzondere zomer- en zeeinspiratie arrangementen in de bloemenwinkels zien verschijnen. Kortom FloraZON blijft haar internationale klanten verrassen. Dit zowel door haar vernieuwde centrum, het complete assortiment als de inspirerende activiteiten voor haar klanten.

Een impressie van deze avond is terug te vinden op de vernieuwde website van FloraZON www.florazon.nl


---