Politie Zeeland


---


W-3217-2005 Diefstal fiets

Op het Baskenburgplein in Vlissingen werd donderdag tussen 20.30 en 21.30 uur een fiets gestolen nadat eerst de fietssleutel uit de jaszak van de eigenaar weggenomen was.
De jas hing aan de kapstok in de kantine van een sportvereniging op het Baskenburgplein. De waarde van de fiets bedraagt enkele honderden euro's.


W-3218-2005 Vechtpartij in Middelburg

Vrijdag omstreeks 02.20 uur brak in een horecabedrijf op de Markt in Middelburg een vechtpartij uit waarbij een 19-jarige inwoner van Oost-Souburg een hoofdwond opliep. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
In verband hiermee werd, aan de hand van getuigenverklaringen, een 17-jarige Vlissinger aangehouden. Het is (nog) onbekend om welke reden de vechtpartij uitbrak en hoeveel personen hierbij betrokken waren. Met behulp van de diensthond werden de bezoekers naar buiten gedirigeerd, waarna zich op de Markt weer verschillende groepen vormden. Om de rust op de Markt te laten wederkeren werd nogmaals de diensthond ingezet. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
Een van de omstanders, een 17-jarige Vlissinger, werd verschillende keren gesommeerd de Markt te verlaten. Toen hij hieraan geen gevolg gaf en zich agressief gedroeg tegen de politie werd hij aangehouden. De Vlissinger werd later, met een bekeuring op zak, weer in vrijheid gesteld..


W-3219-2005 Winkeldiefstal

In een winkelpand aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdafstal
In een winkelpand aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag om 11.40 uur een 24-jarige Middelburger aangehouden wegens winkeldiefstal.
Hij had vlees, toiletartikelen en tijdschriften met een totale waarde van E 44,67 gestolen.


Z-3220-2005 Diefstal uit auto

Tussen woensdag 22.30 en vrijdag 09.30 uur werd op het Zandertje in Breskens een personenauto opengebroken.
Er werden o.a. een autoradio / cd- / mp3-speler, paardrijlaarzen, enkele tientallen cd's gestolen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland