Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OKI Printing Solutions kiest The Communication Force als PR-bureau Nederland

Nieuw - Vennep, 10 juni 2005 OKI Printing Solutions heeft haar PR-activiteiten voor Nederland ondergebracht bij The Communication Force. OKI, specialist op het gebied van zakelijke gedrukte communicatie, biedt flexibele makkelijk te gebruiken printoplossingen. Onder een printoplossing verstaat OKI het antwoord op een printbehoefte van een gebruiker: van een eenvoudige printer tot een op maat gemaakte, bedrijfsspecifieke printoplossing.

Met het initiëren van PR-activiteiten wil OKI Printing Solutions zijn producten en diensten effectief onder de aandacht brengen bij de verschillende doelgroepen om zo de naamsbekendheid van OKI en zijn producten in Nederland te vergroten. OKI koos hiervoor The Communication Force, een klein maar flexibel bureau met uitgebreide kennis en ervaring in de ICT-branche.

We zochten naar een pro-actieve PR-partner die samen met ons aan onze naamsbekendheid wilde werken. OKI wil zich duidelijk herprofileren in de Nederlandse markt en daarbij is de samenwerking met een professioneel en gedegen PR-bureau essentieel. PR rond onze herpositionering en onze nieuwe naam zijn de eerste stap in onze samenwerking en TCF heeft een prima aanpak voorgesteld , aldus Korstiaan van Kleef, sales & marketing director Oki Printing Solutions.

Over OKI Printing Solutions

Kibataro OKI richtte in 1881 het eerste Japanse productiebedrijf voor telefoonsystemen op. Sindsdien streeft OKI er naar om communicatie tussen mensen beter en gemakkelijker te maken. Tegenwoordig is OKI Electric Industry Co. Ltd. een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

OKI Printing Solutions, een volle dochter van OKI Electric, houdt zich bezig met ontwerp, productie en verkoop van alle papiergeoriënteerde apparatuur zoals printers, faxen en multifunctionele apparatuur. In Nederland is OKI Printing Solutions gevestigd te Hoofddorp. De Europese vestigingen vallen onder OKI Europe Ltd. in Londen. De nationale vestigingen hebben een verkoop-, marketing- en ondersteunende functie voor gebruikers en leveranciers. Het hoofdkantoor bevindt zich te Tokio, Japan.

Bij OKI Electric werken wereldwijd ruim 21.000 mensen en het bedrijf realiseerde over het boekjaar 2004 (van 1 april 2004 t/m 31 maart 2005) een geconsolideerde jaaromzet van ruim 6,2 miljard dollar. Alle productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, een bewijs dat OKI zichzelf voortdurend de verplichting oplegt de kwaliteit van de productie continu te controleren en te verbeteren. Meer informatie biedt www.oki.nl.

Over The Communication Force

The Communication Force is een full-service PR- en marketingbureau gespecialiseerd in de ICT- markt. Het bureau richt zich op alle communicatieaspecten van planning tot en met de uitvoering waaronder advies, PR-activiteiten en marketingondersteuning. Het samen bereiken van de doelstellingen, het resultaat, staat daarbij voorop. TCF start met het opstellen van de juiste strategie en doelstellingen, met duidelijk meetbare communicatie als basis. Het uitgangspunt is met veel plezier en gedrevenheid samen met de klanten werken aan een optimaal rendement en goede resultaten. Meer informatie vindt u op www.communicationforce.com.