Politie Zeeland


---


Z-3221-2005 Overleden vrouw in woning Kloosterzande aangetroffen

Op vrijdagochtend rond 08.10 uur kreeg de politie (meldkamer) een bericht binnen dat, in een woning aan de Beatrixstraat in Kloosterzande, een vrouw levenloos was aangetroffen.
In verband met de omstandigheiden werd door de politie en de technische recherche een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de omstandigheden van het overlijden.
Uit dit onderzoek is komen vast te staan dat van enig misdrijf geen sprake is geweest.
Het slachtoffer betreft een 73-jarige inwoonster uit Kloosterzande welke mogelijk al enige dagen dood in de woning heeft gelegen.
Vermoedelijk is bij het bereiden van een maaltijd haar kleding in brand geraakt en heeft zij geen kans meer gezien deze kleding te blussen.
Bij gebrek aan zuurstof is de beginnende brand in de woning uit zichzelf gedoofd en is de keuken van de woning slechts licht beschadigd.


W-3222-2005 Vernieling auto, Middelburg

Vrijdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.25 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond in parkeerkelder de Geere aan de Koestraat in Middelburg.
De motorkap van de auto raakte bekrast. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-3223-2005 Vrouw bestolen van portemonnee in cafe Vlissingen

In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 02.30 uur en 02.45 uur is een
22-jarige vrouw uit Vlissingen in een cafe aan het Bellamypark in Vlissingen bestolen van haar portemonnee.
De vrouw had haar tas, met daarin de portemonnee, rond 02.30 uur op de bar gelegd.
Toen ze rond 02.45 uur wilde vertrekken ontdekte ze dat haar portemonnee, met daarin pasjes, uit haar tas was weggenomen.
Een deel van de pasjes werd vrijdag teruggevonden in het centrum van Vlissingen.


O-3224-2005 Aanrijding in Kapelle

Vrijdagmiddag rond 13.40 uur vond er op de kruising Dijkwelsestraat, Weststraat in Kapelle een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 42-jarige automobilist uit Gent (B) reed over de Weststraat komende uit de richting van de Dreef.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 48-jarige automobilist uit de gemeente Goes.
Er was alleen materiële schade.


W-3225-2005 Diefstal uit auto

Tussen vrijdagochtend 05.15 uur en vrijdagmiddag 17.45 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Faelweg in Vrouwenpolder.
Uit de auto is een naviatiesysteem met een waarde van honderden euro's weggenomen.
Er is geen braakschade.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland