RIGU SOUND B.V.

Music Store start ticketverkoop

PERSBERICHT

Roelofarendsveen, 1 juni 2005

Music Store start ticketverkoop

Nu entreebewijzen te koop bij Music Store

Op 10 juni a.s. introduceert Music Store een geheel nieuw product in haar winkels: tickets voor onder andere attractieparken en evenementen. Hiermee verbreedt de landelijk opererende winkelketen haar assortiment in entertainment producten en kan de consument óók voor live entertainment bij Music Store terecht.

Inge Baken, Category Manager van Music Store: Music Store heeft een breed assortiment in entertainmentproducten. Door de verkoop van tickets, biedt zij de consument weer extra gemak en service en tevens een leuk cadeau-idee. Het kopen van een ticket bij de Music Store winkel biedt een aantal voordelen. Zo hoeft de consument niet meer lang in de rij te staan voor de kassa. Verder heeft de consument bij het kopen van een ticket bij Music Store veelal een prijsvoordeel. En als klap op de vuurpijl krijgt de klant bij de start een grappige gimmick op de koop toe.

Music Store ontwikkelde zelf de software voor de ticketverkoop in de winkels
en is hiermee flexibel in het aangaan van partnerships. Zo kunnen er tickets voor zowel landelijke parken en evenementen als voor partijen met een meer regionale focus worden verkocht. Ook de opzet van promotionele activiteiten in samenwerking met de partners heeft Music Store in eigen hand.

Music Store start haar ticketverkoop met de verkoop van entreebewijzen van een twintigtal met name attractieparken. Het betreft Walibi World, Slagharen, Madame Tussauds, Hellendoorn, Duinrell, Plopsaland, Diergaarde Blijdorp, Toverland, Land van Ooit, Ouwehands Dierenpark, Dolfinarium, Bobbejaanland en de parken die vallen onder Libéma zoals Safaripark Beekse Bergen.

Vanaf heden kan Music Store entreebewijzen verkopen ongeacht de aard van het park, het evenement of de bezienswaardigheid en ongeacht de locatie. De komende tijd zal Music Store haar aanbod zodoende uitbreiden met diverse tickets.

Meer informatie vindt u vanaf 10 juni op: www.musicstore.nl.

Noot voor de redactie,