Stadsdeel Westerpark Amsterdam


Persuitnodiging
9 juni 2005

JONGERENDEBAT IN STADSDEEL WESTERPARK

''van Doelgroep naar Partnerschap''

Vrijdagavond 10 juni wordt er een jongerendebat gehouden in jongerencentrum Volta in stadsdeel Westerpark om 18.00 uur. Bestuursleden van stadsdeel Westerpark zijn ook aanwezig.

Op vrijdag 10 juni wordt er een debat gehouden onder de jongeren. Bestuursleden en belanghebbenden zijn uiteraard aanwezig. Vorm van het jongerendebat is een soort Lagerhuis waarbij over verschillende onderwerpen wordt gedebatteerd. Het thema is ''van doelgroep naar partnerschap''. Wat houdt dit in? Steeds meer jongeren gaan de arbeidsmarkt op. Steeds meer horen we geluiden, dat er gevallen zijn waarbij iemand op basis van zijn/haar naam geen baan krijgt. Bestaat dit probleem eigenlijk wel? Stellen de Marokkanen, Turken en alle andere jongeren op de arbeidsmarkt zich gewoon niet aan? Hoe komt het verder dat in moskeeën, stichtingen, welzijnswerk etc. zo weinig jongeren een rol spelen.
Het debat begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Hierna is er muziek en is er de gelegenheid om gezamenlijk te genieten van diverse lekkernijen. Dit zal duren tot 02.00 uur. EINDE PERSBERICHT
...................................................………………………………………………………………………………………… U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn tijdens het jongerendebat. Het debat vindt plaats in het jongerencentrum Volta, Spaarndammerstraat 722, Amsterdam.