Titel: Robert Kranenborgs restaurant Le Cirque breidt uit met serre

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 10-06-2005 08:00

Scheveningen, 10 juni 2005

ROBERT KRANENBORGS RESTAURANT LE CIRQUE BREIDT UIT MET SERRE

Het met een Michelin ster bekroonde restaurant Le Cirque van patron cuisinier Robert Kranenborg in Scheveningen, gaat deze zomer uitbreiden. Door de voortdurend grote vraag van de kant van theaterbezoekers voor een diner voorafgaand aan de voorstelling van The Lion King, wilden Joop van den Ende en Robert Kranenborg middels de toevoeging van een serre meer mogelijkheden creëren om ook de overige gasten, al vanaf het begin van de avond, te kunnen ontvangen. De verbouwing zal acht weken in beslag nemen. Naast de aanbouw van de serre zal ook de keuken worden aangepast aan de hoge eisen van een à la carte restaurant als Le Cirque.

Serre
Voor de aanbouw van de serre bij het restaurant is recent een bouwvergunning ontvangen. Tot op heden zijn gasten vanaf 17.00 uur welkom bij Le Cirque en vervolgens vanaf 20.00 uur, als de overige gasten in het theater zitten. Door de aanbouw van een serre wordt het mogelijk om, in het belang van de gasten, flexibeler met deze tijden om te gaan. In de serre komen een lounge en een vijftal tafels. Tevens blijft de mogelijkheid voor een zeer beperkt aantal gasten om te dineren aan de chef's table in de keuken van Robert Kranenborg.

Nieuwe openingstijden
Vanaf 3 juli aanstaande tot en met 31 augustus is het restaurant voor gasten gesloten. Vanaf 1 september is Le Cirque weer geopend voor culinaire liefhebbers en bezoekers van The Lion King. Na deze zomersluiting zal restaurant Le Cirque van woensdag tot en met zondag geopend zijn voor het diner van 17.00 uur tot 22.00 uur en voor de lunch op zaterdag en zondag vanaf 11.30 uur.

Reactie Joop van den Ende
'Het is heel bijzonder om te zien met welke passie Robert Kranenborg en zijn team dit restaurant, in zo korte tijd, een ziel en gezicht hebben gegeven.'

Gedurende de periode dat Le Cirque gesloten is, kunnen reserveringen voor de periode na 1 september worden gemaakt via de website www.restaurantlecirque.com. Buiten deze periode is reserveren ook telefonisch mogelijk via (070) 416 76 76.

Noot voor de redactie/