Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)


Nieuws

Sportservice Midden Nederland en NISB sluiten samenwerkingsconvenant

14 juni 2005

Op vrijdag 10 juni ondertekenden de provinciale sportorganisatie Sportservice Midden Nederland en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen een samenwerkingsconvenant. (Bron: NISB)

Met de samenwerking hopen beide organisaties de gemeenten nog beter te kunnen faciliteren bij de uitvoering van de vele breedtesportprojecten. NISB en Sportservice hechten groot belang aan de samenwerking om de dienstverlening zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op lokale vragen en stimuleringsthema's. Sportservice Midden Nederland is de vijfde provinciale sportorganisatie waarmee NISB een convenant afsluit.

Dienstverlening afstemmen
In het convenant is onder andere vastgelegd dat Sportservice Midden Nederland het eerste aanspreekpunt is voor Utrechtse gemeenten voor advisering, coördinatie, voorlichting en uitvoering van het breedtesportbeleid. Aan de andere kant voedt NISB Sportservice met kennis en producten om deze taken adequaat te kunnen uitvoeren. De samenwerkingsrelatie legt voor meerdere jaren de basis vast waarop beide partners naast en met elkaar opereren. Daarnaast wordt jaarlijks een prestatieplan gemaakt, waarin wederzijdse afspraken worden vastgelegd.