Ingezonden persbericht


Persbericht

Richard Krajicek neemt het op tegen Cédric Pioline in voorprogramma van Ordina Open

~Ook tennissen BN ers met toppers als Schalken en Sluiter voor het goede doel~

Nieuwegein, 8 juni 2005 - Van 13 tot en met 19 juni 2005 vindt op het Autotron Rosmalen de Ordina Open plaats. Het toernooi is het enige internationale grastennistoernooi van Nederland. Een week lang strijden nationale en internationale toptennissers om de felbegeerde titel, waarna de meesten onmiddellijk afreizen naar Wimbledon. Dit jaar heeft de organisatie van de Ordina Open een aantal bijzondere gasten uitgenodigd om op zondag 12 juni een spectaculaire show te geven voor het publiek.

Unieke revanche
Op de zondag voorafgaand aan de Ordina Open speelt de Wimbledon-winnaar van 1996 Richard Krajicek een set tegen de Wimbledon-finalist van 1997 Cédric Pioline. Richard stond als proftennisser jarenlang in de mondiale top-10. Hij veroverde zeventien titels in het enkelspel en vier in het dubbelspel (met Jan Siemerink). Pioline was in 1997 finalist op Wimbledon. Hij werd toen verslagen door de ijzersterke Pete Sampras. De twee heren zullen gemotiveerd zijn om op het gras van Rosmalen hun beste tennis te laten zien.

Toptennissers en BN ers
Verder tennissen op zondag 12 juni grote namen uit de showbizz- en sportwereld voor het Sport Health project van Right To Play. Toptennissers als Sjeng Schalken en Raemon Sluiter vormen koppels met bekende Nederlanders onder wie Antonie Kamerling, Barry Atsma en Peter Heerschop. Deze dag wordt gegarandeerd een dag vol humor en sportspektakel.

Er zijn nog kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ordinaopen.nl. De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan Right To Play. De kaarten kosten ¬ 25,- voor volwassenen en ¬12,50 voor kinderen tot 15 jaar.

Stichting Right To Play
De Ordina Open staat dit jaar in het teken van de Stichting Right To Play van Johann Olav Koss, voormalig schaatskampioen. De visie van Right To Play is om een aanjager te zijn voor een beweging die de kracht van sport inzet bij de verbetering van de algehele gezondheid. Look After Yourself, Look After One Another is de filosofie achter de programma s. Sport en spel staat hierbij centraal. Door de programma s en de externe communicatie zet de stichting deze filosofie in om een gezonde levensstijl te promoten en om begrip en realisatie te krijgen voor het oplossen van gezondheidsproblemen. Hierbij wordt samenwerking gezocht met scholen en sportverenigingen zodat er ook ruimte is voor informatie en communicatie, wat moet zorgen voor een gezonde levensstijl van de kinderen.

Voor meer informatie over de Ordina Open en Right To Play:

www.ordinaopen.nl
www.righttoplay.nl

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over de Ordina Open
De Ordina Open is voor nationale en internationale tenniscoryfeeën hét voorbereidingstoernooi op Wimbledon. Dat bewijzen klinkende namen op de erelijst als Lleyton Hewitt, Justine Henin, Patrick Rafter en natuurlijk de winnaar van 2002 en 2003: Sjeng Schalken. In 2005 is de Ordina Open van 13 tot en met 19 juni in Rosmalen.

Over Ordina
Ordina is met een omzet van EUR 383 miljoen in 2004 een van de grootste beursgenoteerde dienstverleners in de Nederlandse en Belgische markt voor Informatie en Communicatie Technologie en management consultancy. Wij profileren ons nadrukkelijk als partner van de klant. Met onderscheidende business proposities en superieure vakkennis willen wij waarde toevoegen aan de business van onze klanten. Wij zijn actief op de gebieden Business en Enterprise Solutions, System Development & Integration, Technical Automation, Application Management en Business Process Outsourcing. Kennis en kunde voor branchespecifieke vraagstukken en oplossingen zijn geconcentreerd in de sectoren Finance, Public, Trade,Transport & Industry (TTI) en Energy, Telecom & Media (ETM). Ordina is opgericht in 1973 en telt ruim 3.600 medewerkers. Het aandeel Ordina N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Libéma Events
Marcel Hunze
Tel: 043 367 24 24

Ordina
Anita van Dekken
Tel: 030 663 7066

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com