Gemeente Echt-Susteren


Derde Kernen-Fietstoertochten op zondag 12 juni (10-03-2005)

Na twee succesvolle edities vindt op zondag 12 juni 2005 voor de derde keer een groot fietsspektakel plaats in de gemeente Echt-Susteren. In de ochtenduren doorkruist een peloton geoefende racefietsers de gehele gemeente Echt-Susteren om na zon 90 kilometer te eindigen op de Nieuwe Markt in Echt.

Evenals gedurende de voorgaande edities wordt het peloton begeleid door politie en motorrijders en bepaalt een aantal voorrijders het tempo. Ondernemers die deel willen uitmaken van de reclamekaravaan kunnen dit nu alvast melden.

Recreatieve fietsers en gezinnen hebben s middags de gelegenheid deel te nemen aan een kortere (25 kilometer) of langere (45 kilometer) fietsroute, die geheel met pijlen en een beschrijving is aangegeven. Voor zowel de racefietsers als de recreatieve fietsers wordt op de Nieuwe Markt een tent opgebouwd waar gelegenheid is voor een drankje, een hapje en een gezellig samenzijn.

De Kernen-fietstoertochten worden georganiseerd door De Stichting ATB-toertocht Echt in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren. Voor verdere inlichtingen: www.cycles-jogeurts.nl of telefonisch 0475 481950.