Gemeente Tilburg

05299OWT

Datum
9 juni 2005

Herbestraten Colijnstraat

Start werkzaamheden maandag 13 juni 2005

Op maandag 13 juni 2005 wordt in opdracht de gemeente Tilburg gestart met het herbestraten van de Colijnstraat. Het gaat om het gedeelte vanaf de Wandelboslaan tot aan de Albardastraat.

Inhoud werkzaamheden
In de Colijnstraat worden de rijbaan en het trottoir versmald en herbestraat. Aan beide zijden van de weg worden langsparkeervakken gemaakt, waardoor er niet meer op de trottoirs geparkeerd hoeft te worden. Ook worden in de straat een aantal aansluitingen op het riool vernieuwd, omdat er sprake is van wortelgroei in de aanwezige rioolleidingen.

Uitvoeringsplanning

Op maandag 13 juni 2005 starten de werkzaamheden aan de zijde van de Wandelboslaan. Als eerste wordt het kruisingsvlak met de De Savornin Lohmanstraat aangepakt. Daarna komt de rest van de Colijnstraat aan de beurt. Naar verwachting zullen de werkzaamheden vóór de bouwvakvakantie (25 juli) zijn afgerond. Een en ander is uiteraard afhankelijk van het weer.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van 13 juni tot eind juli kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. De Colijnstraat wordt voor het doorgaande verkeer afgesloten. De buurt blijft bereikbaar via omliggende straten. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto´s te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Marcel Heijmans, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

Bezoekadres
Eikenbosch 47

Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg

Doorkiesnummer
013 540 81 17
Faxnummer
013 540 83 83

---- --