Gemeente Zaanstad

Wijkentour naar Zaandam Nieuw West, Wormerveer en Krommenie

vrijdag 10 juni 2005

De wijkentour Met Henry Meijdam aan tafel is in volle gang. De nieuwe burgemeester bezoekt de komende periode Zaandam Nieuw West (13 juni), Wormerveer (20 juni) en Krommenie (22 juni). In de maand juli staan Kalf/Kogerveld, Assendelft en Oud Koog op het programma. Daarmee is de wijkentour compleet.

Nieuw West bestaat uit Westerwatering en Houtwerf, Westzanerdijk en Westerspoor. De wijk ontvangt de burgemeester in Evean Zorgcentrum Westerwatering, Elsbroekplantsoen 1 Zaandam. De bijeenkomt is van 18.30 tot 20.30. De diverse belangenverenigingen stellen zich voor en er is volop gelegenheid voor discussie en om vragen te stellen aan Henry Meijdam. De vier basisscholen (Het Baken, De Rietvink, Het Eiland en De Dijk) presenteren hun fotoreportage. Renooy West Rap treedt op.

Wormerveer gaat met Henry Meijdam in gesprek van 19.00 tot 21.00. Opvallend in het programma zijn de rondetafelgesprekken met verborgen talenten van Wormerveer. Ook is er ruim de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Dit alles in buurtcentrum De Lorzie.

De wijkentour is in Krommenie op 22 juni van 19.00 tot 21.00 in de Gordijnhal aan het Rosariumpark. Aan het programma wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Henry Meijdam nodigt de inwoners van de Zaanse wijken met een speciale brief uit voor de bijeenkomst, waarin ook het precieze programma staat vermeld. Meer informatie (onder andere fotos van eerdere bezoeken) is ook te vinden op www.zaansewijken.nl, want deze site volgt de wijkentour vanzelfsprekend op de voet.