Stadsdeel Amsterdam Centrum

Uitnodiging werkconferentie Jordaan

Dinsdag 14 juni 2005 vindt de derde en afsluitende werkconferentie Jordaan plaats. Het doel is om te kijken welke ideeën, voorstellen of belangen over de openbare ruimte in de Jordaan de voorkeur hebben van de bewoners, ondernemers en bezoekers.

De vorige twee werkconferenties

Tijdens de twee vorige werkconferenties, gehouden op 18 en 19 april (de één met nadruk op de Zuid-Jordaan en de ander met nadruk op de Noord-Jordaan) konden bewoners, ondernemers en bezoekers van de Jordaan hun ideeën opperen, voorstellen doen, belangen uitspreken en met wensen komen over de openbare ruimte in de Jordaan, toegespitst op vier hoofdstraten (Palmgracht, Lindengracht, Westerstraat, Elandsgracht), de pleinen en plantsoenen.

Inventarisatie

Al deze ideeën, suggesties, belangen en wensen zijn geïnventariseerd. Uit deze inventarisatie blijkt dat de aanwezigen over een aantal zaken min of meer dezelfde mening hebben. Aan de andere kant blijken er ook tegenstellingen te bestaan over bepaalde themas. Aan de hand van de uitkomsten wordt het voor het stadsdeelbestuur duidelijk hoe de inrichting van de openbare ruimte er op de korte, de middellange en lange termijn volgens u uit zou moeten zien.

Aanmelden

Wilt u meewerken en meedenken over de toekomst van de Jordaan? Kom dan naar de derde en afsluitende Jordaanconferentie.

Datum: dinsdag 14 juni 2005

Tijd: van 19.30 tot 22.30 uur

Plaats: Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juni a.s. per e-mail naar: Jordaanconferenties@centrum.amsterdam.nl

(Wilt u dan ook even melden of u bewoner van het gebied bent, of ondernemer of dat u namens een organisatie wilt komen).