Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

**

Geschikt voor onmiddellijke publicatie

**

Amerikaanse AIIM Conference Show krijgt voor het eerst vervolg in de Benelux. AIIMUpdate2005, tuned with intelligence

Eindhoven, 26 mei 2005

Op 14 juni a.s. vindt voor de eerste keer een Update Congres plaats van de grote jaarlijkse Amerikaanse AIIM Conference & Exhibition welke dit jaar in mei in Philadelphia plaats heeft gevonden.

De Document Management Industrie komt jaarlijks op deze show bijeen om daar de allernieuwste ontwikkelingen en trends aan de document management markt te introduceren. De AIIM show is een internationaal evenement wat jaarlijks 25.000 bezoekers uit de hele wereld trekt. Het is dé place to be!

Experts zoals David Worsfold (Director of AIIM International), Roberto Nagel en Willem Kox (NMA, Nederlandse Associatie voor Informatie Management en BelAIIM, Belgian and Luxembourgian Association for Information and Image Management) bezochten eind mei deze wereldwijde Conference. Zij hebben voor de document professionals, die niet in de gelegenheid waren naar de VS af te reizen, de meest interessante ontwikkelingen op rij gezet. En deze worden 14 juni gepresenteerd op de AIIM Update2005. www.dmcongressen.nl/aiimupdate2005

Compliance is hot!

Na de affaires rond Worldcom, Enron en Arthur Anderssen is in de Verenigde Staten in record tempo nieuwe wet- en regelgeving gemaakt om dit soort fraudes te voorkomen. Essentieel hierbij is de transparantie, controle op de informatiestroom en de wijze waarop documenten kunnen worden gemanipuleerd. Daarom zal Professor Jos Dumortier, (Centrum voor ICT-recht en Juridische Informatica aan de Universiteit van Leuven) een inleiding geven over de EU wet- en regelgeving en de gevolgen hiervan voor België en Luxemburg. Jan Pasmooij, Manager ICT Knowledge Center van het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants doet hetzelfde voor de Nederlandse markt.

Naast de plenaire behandeling van deze belangrijke thema's en ontwikkelingen worden ook een aantal praktijkcases behandeld uit de overheidssector en het bedrijfsleven.

Naast document professionals richt AIIMUpdate2005 zich ook op ICT managers, afdeling-managers, business managers, beleidsmedewerkers, informatie managers en adviseurs van directies en die werkzaam zijn bij de (semi) overheid, banken en verzekeraars, handel en industrie en in de zakelijke dienstverlening in België en Nederland.

Want zij hebben allen te maken met de gevolgen en resultaten van nieuwe ontwikkelingen in de document management markt.

Voor meer informatie of een perskaart kunt u contact opnemen met Erwin Roodhart van WE ARE BV, 040-2390540, erwin.roodhart@weare.nl


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht