Gemeente Oss


7/6/2005 - College bezoekt Oss Noordwest

Dinsdag 14 juni in wijkgebouw De Hille

De komende maanden brengt het college van burgemeester en wethouders, in het kader van dorps- en wijkgericht werken, een bezoek aan alle wijken en dorpen in de gemeente Oss. Op dinsdag 14 juni is een bezoek gepland aan de wijk Oss Noordwest. Het programma is zodanig opgesteld dat er voor de inwoners voldoende ruimte is om met leden van het college in contact te treden en vragen te stellen. Vanaf 20.00 uur zijn alle leden van het college in wijkgebouw De Hille aan de Looveltlaan aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U bent daar van harte welkom.

Wandeling

Voorafgaand aan deze bijeenkomst maakt het college een wandeling. De wijkraad Oss Noordwest heeft een tocht uitgestippeld langs enkele aandachtspunten in de wijk. Inwoners zijn van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten om tijdens de wandeling in gesprek te komen met de collegeleden. De wandeltocht begint om 17.00 uur bij wijkcentrum De Hille en gaat door de volgende straten: Saturnusstraat, Saffier, Toermalijn, Smaragd, Diamantweg, Diamantvijver, Amsteleindstraat, Grindlaan, Vlasgaard, Heischouw, Twijnderweg, Merinohof, Bosschepad, Zomerhof, Peellaan, richting Ussenstraat. Vervolgens via park De Strepen weer naar het beginpunt van de wandeling bij De Hille.

Wijkraadvergadering

Vanaf 20.00 uur vervolgt het college dit werkbezoek met het bijwonen van de wijkraadvergadering. De agenda van de wijkraadvergadering is hiervoor aangepast. Tussen 20.00 en 21.00 uur vindt er discussie plaats met de wijkwerkgroepen over de jongerenontmoetingsplekken bij De Strepen, Diamantvijver, Vlashoek West-Noord, Smaragd, Purperbeer en Planetenbuurt. De wijkraadvergadering wordt daarna voortgezet met op de agenda nog: mededelingen van adviseurs, ingekomen en uitgaande post, notulen 21 april en de actielijst. De geplande wijkraadvergadering van 30 juni komt te vervallen.

Niet in de Bonte Hoef

De vergaderingen van de wijkraad vinden normaal plaats in buurtcentrum De Bonte Hoef aan de Vlasakkers. Voor een wijkraadvergadering met het voltallige college van burgemeester en wethouders is de ruimte daar te klein. Daarom is voor deze keer uitgeweken naar wijkcentrum De Hille aan de Looveltlaan.