Ingezonden persbericht


Persbericht

14 juni 2005

Ascure benoemd tot Gold Partner F5 voor TrafficShield

~ Ascure helpt F5 Networks bij het verder penetreren van de applicatiebeveilingsmarkt ~

Ascure, onafhankelijk dienstverlener op het gebied van informatiebeveiliging, is door F5 Networks, Inc. (NASDAQ: FFIV), wereldwijd marktleider op het gebied van Application Traffic Management, benoemd tot Gold Partner voor TrafficShield, F5 s succesvolle applicatiefirewall.

Ascure houdt zich niet alleen bezig met de implementatie van informatiebeveiligingsoplossingen, maar helpt klanten ook met het opstellen van een securitybeleid, het uitvoeren en opstellen van informatiebeveiling-audits en het implementeren van programma s om het securitybewustzijn onder medewerkers te vergroten. Om de Gold Partner-status te bereiken finaliseert Ascure momenteel met 7 van hun 30 consultants de certificatie op TrafficShield. Hiermee laat Ascure zien dat application security een belangrijk onderdeel is van zijn portfolio.

Met deze samenwerkingsovereenkomst geven we aan volledig vertrouwen te hebben in Ascure. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring, goedgetrainde mensen en alle certificaties in huis, en bovendien een uitstekende reputatie in de markt , zegt Warner Nedermeijer, Director Benelux bij F5 Networks. We groeien als kool en met Ascure achter ons als strategische partner zijn we ervan overtuigd dat we deze groei kunnen voortzetten.

We zijn verheugd dat we de Gold Partner-status bij F5 bereikt hebben , zegt Dirk Bosmans, CEO van Ascure. Deze certificatie vervolledigt onze kennis van de voornaamste applicatiefirewalls die vandaag op de markt beschikbaar zijn. Het bedrijfsleven krijgt steeds meer te maken met problemen op het gebied van informatiebeveiliging. Applicatiefirewalls vormen een onmisbare schakel in de informatiebeveilingsketen. Bedrijven kloppen aan bij betrouwbare leveranciers voor advies. TrafficShield is voor ons een uitstekende aanvulling op ons huidige portfolio. We verwachten dan ook veel van deze oplossing en zien het als een goede basis voor een succesvolle samenwerking met F5.

F5 en Ascure hebben de intentie uitgesproken om hun samenwerking in de toekomst verder uit te bouwen.

(301 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ascure
Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming is in deze dienstverlening gespecialiseerd en verricht geen andere activiteiten. Ascure verzorgt het gehele spectrum van informatiebeveiliging. Dit betreft niet alleen de implementatie van informatiebeveiligingsoplossingen die ondernemingen bescherming bieden tegen een veelheid aan dreigingen, maar tevens alle niet-technische kwesties, zoals het samenstellen van een bedrijfsspecifieke Corporate Security Policy, de implementatie van een bewustmakingsprogramma over informatiebeveiliging en het uitvoeren van Security Audits. Meer informatie is te vinden op www.ascure.com.

Over F5 Networks
F5 is pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van application traffic management. De producten van F5 zorgen ervoor dat elke gebruiker veilig en optimaal toegang heeft tot applicaties - altijd en overal. Meer dan 6.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen de continuïteit van hun applicatieomgeving toe aan F5. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington en heeft wereldwijd kantoren. Ga voor meer informatie naar www.f5.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31- (0)40 235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

# # #

All brands, names, or trademarks mentioned in this document are the property of their respective owners. This press release may contain forward looking statements relating to future events or future financial performance that involve risks and uncertainties. Such statements can be identified by terminology such as "may," "will," "should," "expects," "plans," "anticipates," "believes," "estimates," "predicts", "potential" or "continue" or the negative of such terms or comparable terms. These statements are only predictions and actual results could differ materially from those anticipated in these statements based upon a number of factors including those identified in the Company's filings with the SEC.