Gemeente Arcen en Velden


Wegwerkzaamheden en afsluitingen

Hieronder vindt u informatie over wegwerkzaamheden en (tijdelijke) wegafsluitingen in de gemeente.
U kunt op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de bezwaartermijn een bezwaarschrift indienen tegen een aangegeven verkeersbesluit.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijk Beheer, tel. 077-4737743.


* Wegonderhoud 14 en 15 juni in Velden en Arcen
* Vervanging waterleiding Bosbergstraat Lomm half juni - half juli
* Reconstructie Markt Velden begin juni - eind augustus
* Tijdelijk verkeersbesluit spellenmiddag Sijzenbroek te Arcen 18 juni

* Tijdelijk verkeersbesluit kuurconcert Velden 26 juni
* Tijdelijk verkeersbesluit Buurtfeest Kolckwei Lomm 25 en 26 juni
* Tijdelijk verkeersbesluit Wielerronde Arcen 2 juli
* Tijdelijk verkeersbesluit buurtfeest Lage Lei te Arcen 2 juli
* Tijdelijk verkeersbesluit straatfeest De Bascule in Velden 2 en 3 juli

Wegonderhoud in 14 en 15 juni in Velden en Arcen

In het kader van het noodzakelijke wegonderhoud binnen de gemeente Arcen en Velden worden op dinsdag 14 juni en woensdag 15 juni 2005 slijtlagen aangebracht op de volgende wegen:

- Arcen: Dorperheideweg en Lange Heg;

- Velden: Muldersweg, Schandelo (gedeelte buiten bebouwde kom) en Vilgert (gedeelte vanaf Rijksweg tot Hasselderheide).

Getracht wordt om de overlast tot een minimum te beperken. De werkzaamheden per weg zullen maximaal een halve dag in beslag nemen (afhankelijk van de weglengte).

terug

Vervanging waterleiding Bosbergstraat te Lomm half juni tot eind juli

De Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) start vanaf maandag 13 juni 2005 met het vervangen van de waterleiding in de Bosbergstraat te Lomm. Het betreft uitsluitend het gedeelte van de Bosbergstraat tussen de Diepstraat en de Voort. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de helft van de weg afgezet, zodat het verkeer gewoon doorgang kan vinden. De werkzaamheden duren (afhankelijk van de weersomstandigheden) ongeveer vijf weken. Bewoners worden voorafgaand aan de werkzaamheden hiervan op de hoogte gesteld door de WML.

terug

Reconstructie Markt Velden begin juni - eind augustus

Als gevolg van de uitgevoerde rioleringswerkzaamheden op de Markt te Velden heeft het gehele project enige vertraging opgelopen, waardoor de aangepaste planning er als volgt uit komt te zien:


- Markt (gedeelte Schoolstraat - Kloosterstraat): het rijbaangedeelte is omstreeks 16 juni gereed en wordt vanaf die tijd weer opengesteld voor het verkeer. De overige werkzaamheden op dit gedeelte van de Markt duren waarschijnlijk tot 24 juni.

- Dorpsstraat: de werkzaamheden in de Dorpsstraat duren ongeveer tot 22 juli maar worden in ieder geval voor de bouwvakvakantie afgerond.
- Kloosterstraat: de werkzaamheden in de Kloosterstraat duren ongeveer van 15 t/m 26 augustus.

De bovenstaande planning kan veranderen door onvoorziene omstandigheden en/of weersomstandigheden. Gedurende de werkzaamheden worden de betreffende weggedeelten afgesloten voor al het verkeer. Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld, die via borden langs de weg wordt aangegeven.

terug

Tijdelijk verkeersbesluit spellenmiddag Sijzenbroek te Arcen 18 juni

In verband met een georganiseerde spellenmiddag wordt op zaterdag 18 juni 2005 tussen 06.00 en 18.00 uur de Sijzenbroek te Arcen afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01 (= gesloten in beide richtingen voor voertuigen). Bezwaartermijn 4 juni t/m 18 juli 2005.

terug

Tijdelijk verkeersbesluit kuurconcert Velden 26 juni

Vanwege een kuurconcert door muziekvereniging Fanfare Velden op zondag 26 juni 2005 wordt op deze dag tussen 11.30 en 14.30 uur de parkeerplaats op de Markt in Velden afgesloten voor het verkeer. Het rijbaangedeelte van de Markt blijft open voor het verkeer. De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01 (= gesloten in beide richtingen voor voertuigen). Bezwaartermijn 4 juni t/m 18 juli 2005.

terug

Tijdelijk verkeersbesluit Buurtfeest Kolckwei Lomm 25 en 26 juni

Vanwege een buurtfeest wordt op zaterdag 25 juni 2005 de gehele dag en zondag 26 juni tot 12.00 uur de Kolckwei te Lomm afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01(= gesloten in beide richtingen voor voertuigen). Bezwaartermijn: 18 juni t/m 1 augustus 2005

terug

Tijdelijk verkeersbesluit Wielerronde Arcen 2 juli

Vanwege het houden van een wielerronde in Arcen op zaterdag 2 juli 2005 worden op deze dag tussen 16.00 uur en 22.00 uur de hierna te noemen straten in Arcen in beide richtingen afgesloten voor voertuigen:


- Koestraat

- Barones van Wijmarstraat (gedeelte Koestraat - Leermarkt)
- Brandemolen (gedeelte Leermark - Witveldweg)
- Witveldweg

- Boerenweg (gedeelte Witveldweg - Kerkstraat)
- Kerkstraat

De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01 (= gesloten in beide richtingen voor voertuigen). Ten behoeve van de bereikbaarheid van woningen die door het parcours zijn ingesloten, worden vier doorsteekpunten gerealiseerd voor bestemmingsverkeer van en naar deze woningen. Bewoners van woningen die aan het parcours zijn gelegen, worden voortijdig geïnformeerd door de organisatie van de wielerronde. Bezwaartermijn: 18 juni t/m 1 augustus 2005.

terug

Tijdelijk verkeersbesluit buurtfeest Lage Lei te Arcen 2 juli

Vanwege een buurtfeest wordt op zaterdag 2 juli 2005 de gehele dag het noordelijke gedeelte van de Lage Lei (huisnummer 68 t/m 134) afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01(= gesloten in beide richtingen voor voertuigen. Bezwaartermijn: 18 juni t/m 1 augustus 2005.

terug

Tijdelijk verkeersbesluit straatfeest De Bascule in Velden 2 en 3 juli

Vanwege het houden van een straatfeest wordt het gedeelte van de Markt tussen de Schoolstraat en de Kloosterstraat in Velden op zaterdag 2 juli 2005 en zondag 3 juli 2005 afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gebeurt door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord C01 (= gesloten in beide richtingen voor voertuigen. Bezwaartermijn: 18 juni t/m 1 augustus 2005.


---